bloglovin

En liten luvkatt
Det blev ett ganska så långt och fyllt inlägg det här, men jag ville verkligen få med alla detaljer och bilder jag fotograferade ute i gröngräset. Efter ett tag fick jag sällskap av vår riktiga katt, som tyckte att det måste ha sett roligt ut när jag ålade mig på gräsmattan för att få de riktigt fina bilderna.
Katten i grön kappa har ni sett förut, det är ju Miss Francise som ni hittar här, och nummer två, som jag inte har döpt eftersom det är en beställning, i den röda jackan. Jag blev enormt nöjd med dem båda, och de passar så fint ihop att jag funderar på att virka flera, men det får i såna fall bli ett senare projekt.
Conversen var ganska så enkla att göra än vad jag hade föreställt mig, mönster fanns ju såklart inte till en sån liten kisse, så det blev improvisation på högsta nivå, men jag lyckades få dem lika! Hahaha ;) Nejdå, någonstans i mitt huvud finns det ett någorlunda mönster, så fler Converse ska det bli kan jag lova!

Hela dagen blev förstörd tack vare att jag somnade på soffan vid lunch och inte vaknade upp förrän tills nu. Dagen började i alla fall bra med virkning från frukost till lunch, färdigställning av beställningen alltså.

Kommentarer
Postat av: Lillstrumpan

Men oj, vad fina! Ingen skulle bli mer tacksam än jag om du skrev ner hur du gjorde ;)Förresten har jag en liten utlottning på min blogg, kika in om du vill!

2011-04-20 @ 18:43:26
URL: http://www.thenorp.blogspot.com
Postat av: sarah

underbara, snyggt med converseskorna:)

2011-04-20 @ 18:44:18
URL: http://www.livetpaon.blogspot.com
Postat av: Elaine

Åh så söta!

2011-04-20 @ 21:05:25
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Elaine

Sv: Jo den är gammal och jag har sett slutet förr så det var därför jag ville se den. Men den ¨är så fin, verkligen! Men ja sorglig x)

2011-04-20 @ 21:24:16
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Annefia

Hon blev jättesöt och bilderna är ljuvliga!

2011-04-20 @ 23:34:28
URL: http://blogg.fialand.com
Postat av: katarina

den är superfin! du är så otroligt duktig =)

2011-04-25 @ 19:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0