bloglovin

Virkelivirkela

Oj oj, det har redan stigit till 293 besökare, så fort trodde jag inte att det skulle gå. Vi säger så här då, bli inte putta nu, men ju längre väntan desto bättre blir belöningen, eller hur? Så vi säger, femhundra på besöksräknaren så blir det en fin present till er läsare, det låter väl som en bra överenskommelse? ;)

Just nu får jag en hel del gjort, medan jag tittar på Milan-, Tottenham- och PSVmatcherna, virkas det för fulla muggar. Barbazoo är helt klar med sin tukan på armen, Barbalala har bara ansiktet kvar så är två niondelar redan helt klara, föräldrarna har lite finshing touch kvar.

Idag har jag också åstadkommit en liten majsplanta, jättesöt, den fick min syster att ha som maskot under hennes körkortstagande veckor, hoppas den fungerar med bara.

Nu ska jag återgå till att brodera dit Barbalalas mun och titta vidare på PSV - Groningenmacthen, det är roligt att titta på matcher där det finns mycket svenskar som spelar. Inte Allsvenskan då då.
Men jag har suttit och funderat på hur det skulle vara om alla svenskar stannade i Sverige och spelade här, om alla spanjorer spelade i sin egna liga och så vidare, skulle inte det vara ganska så intressant för det mesta? Då skulle inte Allsvenskan vara så tråkig med alla okända spelare, Sverige skulle vara ett mycket större fotbollsland internationellt och man skulle enkelt kunna åka och kolla på sina favoritspelare oftare än att åka till Holland eller England var och varannan vecka.
Inte för att jag gör det. Men ni hajar poängen.

Kommentarer
Postat av: carina/sinneskatten

Hej igen!

Du ska lägga din blogg på add link , tryck där så står det hur du ska göra.

Då kommer det upp en liten bild av din blogg.

Lägg det helst i det sista inlägget.

Prova annars får jag hjälpa dig.

Carina

2010-09-26 @ 21:34:47
URL: http://sinneskattenspyssel.blogspot.com/
Postat av: Isabell

Finaste lyckomajsen! :D

2010-09-26 @ 22:46:30
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0