bloglovin

Sergio Ramos har klippt sig

Mycket inlägg på ett par dagar blev det här, det är sånt som händer. Själv kan jag tycka att det är trevligt med folk som uppdaterar ofta, men ofta kan det också bli för mycket. Men eftersom jag har så delade kategorier jag skriver om, ska det väl inte bli några problem, eller?

Jo, jag håller ju på med en till Barbapapafamilj, och här har vi början på dem. Deras ansikten är ju såklart ditritade i Photoshop, men visst ser det nästan verklighetstroget ut? ;-) Jag är nästan precis klar med Barbapapas kropp, men eftersom jag tittade på Birmingham - Liverpool blev det en ny kropp istället, Barbamamas, för att jag helt enkelt inte ville sitta och fästa trådar på Pappan utan koncentrera mig på matchen istället. Och så kom hon till liv. Inte så långt har jag kommit heller, men ska försöka hitta en till match nu så jag kan virka då.
Det blir och är så mycket enklare att virka till fotboll, dels för att man inte riktigt aldrig tröttar på någondera, dels för att det blir roligare och att man har en bra ursäkt att titta på matcherna.

Var just ute på en liten springtur med, ska försöka få upp konditionen en aning till helgens match. I morgon är det skola igen, veckorna går så otroligt fort nuförtiden, och strax är jag sexton. Skrämmande på något vis.

Kommentarer
Postat av: Elaine

Som sagt: förstår inte att du kan virka sådär!:D

2010-09-12 @ 20:24:37
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: lina

oj, vilka fräna :-)

2010-09-30 @ 19:05:15
URL: http://linua.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0