bloglovin

Just Human

 

Wernbloom. Wernbloom.

Sverige - Ungern. 2 - 0. Wernbloom båda målen såklart.

Matchens spelare: Wernbloom. Och Sebastian Larsson såklart. Vilket inhopp. Hoppas Hamren förstår att det är där han ska vara, på kanten, inte som försvarare. Och oj så rädd jag blev att någon skulle göra illa sig efter det tredje bytet. Minsta lilla och jag kröp ihop i fåtöljen. Och sen har vi ju Wiland, så kul att man äntligen får se honom spela. Hoppas på fortsatt spel av honom med. Visst är Isaksson duktig, men man kan inte satsa alla matcher på honom. Och så väntar vi ju på Eddie Gustafsson med såklart.

Såg ni Wernblooms grin efter hörnan alla missade? Haha, så jävla rolig och springer och flinar på plan. Där har vi en spelare som har lärt sig något av Hamren, glad ska man vara. Och oj, vad det där leendet smittar av sig.

 

Veckan har gått fort minnsan, i morgon är det sängen som är inplanerad hela dagen. Glömde stretcha efter träningen, på vilken jag också upptäckte att jag var totalt utpumpad. Oj. Glömde visst konditionen under min sjuk period. Men nu ni, *knackar i trä*, ska jag minnsan hålla mig frisk lääänge till.

 

Just det, det kommer dyka upp en ny design här snart med. Gjord av syster min. Jag är ombytlig av mig. Och just det gånger två, har kommit fram till om jag ska någonstans, ska det vara till Tyskland. Vilken Tysklandfeber jag har nu. Men dit ska det vara, orka England som alla åker till på studeringsår. Plus att Tyskland är det billigaste med. Om man kan kalla det billigt. Huh. Nä, nu ska jag hålla igen på grejor, här ska det sparas.


Kommentarer
Postat av: Patricia

sv: jaa han är bäst! Å hans kommentarer med :D Alla e ju så glada med ^^ Å i början när zlatan pratade i mikrofonen å sen ba " KOM IGEN NU! " haha så bäst :D

2010-09-04 @ 09:53:08
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0