bloglovin

Boll-Elvis är rund som en boll.


Jag har inte många bilder på lager som inte redan har visats, men här är en, tagen av min amerikanske mailare Michael. Han var uppe i bergen där någonstans i Amerikat, och tog den här bilden. Åh ett sånt landskap. Titta så dimman lägger sig, speglingen på vattnet och färgerna. Åh åh åh.

Nu är det på riktigt höst, eller till och med vinter i mina ögon. Hemma var det strömlöst, men det har försvunnit nu. Obvious. Det var lite häftigt, på samma gång det är läskigt, Ica och Konsum i byn var mörklagda, Icamänniskot stod utanför och servade folk med nedsatta priser på mjölk och grillspett. Vi lever på 2010-talet, och är så jäkla beroende av el man kan bli, vi kan inte göra ett skit utan den. Tekniken har gått så fort fram att vi inte hinner med i utvecklingen. Det skrämmer mig, på riktigt.

Nu ska jag återgå till vårat bra dock sjuka samhälle, till en boll-Elvis och till sängen. Snart i alla fall.

Just det, satt på håltimmen och sökte på bland annat bröd och kanelbullar (inga såna för mig idag tyvärr), gick runt med min Dumleväska och suckade efter mat av alla de slag. Inte så bra, inte så bra. Som tur var, hade inte snälle cafeAwat stängt än, så jag knep mig ett äpple. Sen gick jag till Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd-hållet, dit det tog en cirkus halvtimma innan jag valde rätt gångväg.

Kommentarer
Postat av: Elaine

Vacker bild!!! vill också ha en mailvän från ett annat land:P

2010-10-05 @ 19:07:49
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: anna

Hej tjejen! Jag har uppdaterat tävlingsinlägget:http://madeinjapan.nu/2010/september/tavling-vinn-ett-valfritt-smycke-fran-sweet.html#commentEn tjej som hette Tilda vann, hoppas du har mer tur nästa gång. Kul att du var med! Kram!

2010-10-06 @ 16:19:35
URL: http://madeinjapan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0