bloglovin

Barbapaps in the building

Nu är jag nästan helt klar med Barbafamiljen, Barbaskön är äntligen klar liksom Barbamama, de mest tålamodskrävande i familjen. Men när de väl är klara för dekorering, är de nästan de roligaste att arbeta med. Så, bara Barbaflink och Barbabok kvar, och de ska vara klara den här veckan, har jag bestämt mig för :)
En bild på alla klara, Barbaskön borträknad eftersom han var oklar då bilden togs.
Se där, där har vi dem. Jag som lovade att hålla på resultatet innan jag var klar med alla. Dock, som ni ser, hade jag inte lust med det, jag vill bara visa hur långt jag kommit ;)
Nej, att fota ska det bli bättring på, dock kan jag nu kanske skylla på att jag fotade med mobilen och inte digitalkameran, men men. Lite halvkassa bilder är lite mysigt, tycker jag nog. Nästan. Who am I trying to kid.
Det är i alla fall så mysigt att virka de här filurerna, eller ja, när de är klara då, och man är stennöjd med dem. Just för att de är så många är nog minuset, men färgerna och formerna är så roliga att man bara vill fortsätta. Som sagt, var den här familjen en beställning, men nu blir jag sugen på att virka ännu en, bara för att.
Men det får vänta, först skas det virkas lite annat, och prov ska göras. Imorgon har jag som sagt teoriprov på idrotten, och matteprov ska inlämnas den här veckan.
Har fått lite smått ideér om firandet av 500 besökare, men jag ska inte avslöja något än ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0