bloglovin

Många bäckar små

Idag har jag varit och handlat lite smått. I mitt samhäll/svenska/kultur- och stilhistorieblock har sidorna liksom bara flugit förbi. Så då var det dags att dela upp dem vetja, tänkte jag, och införskaffade ett miljövänligt skrivhäfte - såklart, och ett betydligt billigare. Visst förstår jag att de som gör häftena ska ha sitt betalt alldeles rättvist, men just för att man kan köpa tre vanliga till priset av ett miljövänligt, är synd.
För att vara en fattig student har jag ändå räddat världen, det känns helt fint. Samtidigt som blocket är underbart mjukt, grått och fint.

Sidorna är gråa, om ni inte förstod mig rätt. Det gör allt så mycket roligare, och jag valde att använda mitt vackra block till svenskan, som är ett väldigt fint ämne. Ska ta och införskaffa mig en massa sådana här block i olika varianter, matematik, ritblock och fler skrivhäften. En bra julklapp vetja; Whitelines till folket! Om inte till mig. ;)
Efter jag frysit händerna av mig i kön på Akademibokhandeln, köpte jag ett nystan Cotton Linen till mina varm korvar som jag virkar, det blir nog riktigt härligt fint hoppas jag :)

Nu är det El Classico som gäller och blir över; FC Barcelona mot Real Madrid, själv hejar jag på Real såklart. Men vem vet, just idag år 1899 skapades FCB. Så vem vet.
Glöm inte bort Barbaskön, drar vinnaren i helgen!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Och just ja, syster min sa att garnaffären hade studentrabatt, så visst frågade jag om det när jag köpte nystanet. Av hela 29 kronor fick jag TRE kronor i rabatt, kändes lite löjligt kan man säga. Men många bäckar små som sagt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0