bloglovin

Aptassar

Lagom till Milan - Real Madridmatchen som jag hoppas blir väldigt spännande, även om det känns som om Real kommer ta det här enkelt, virkar jag aptassar och provar ut säkerhetsögon. Det är riktigt roligt att ha en massa projekt på gång, för att variera sig och inte tröttna helt. Jag har en fin idé om en filt till en speciell person i julklapp, men frågan är om jag har tålamodet.

Imorgon tänkte jag gå upp tidigt, äta en riktigt nyttig frukost och springa några mil, för att sedan åka till Uppsala och köpa doppresent, kanske leta efter en balklänning eller liknande till lägret jag ska på snart, eller ja, den första advent. Tiden går fort minnsan, och nu kände jag mig väldigt gammal. Men juklapparna ska det tagas tag i, snarast.

Och angående mina morgonplaner; visst kan jag gå upp tidigt, men det blir svårt att äta nyttigt och springa flera mil, men en massa skorpor och några kilometer borde jag kunna hålla.


Kommentarer
Postat av: Patricia

sv: Jaa men pappa ringde till ticnet nu och då så sa dom att man var tvungen att ha en målsman med sig!! :O Men det står ju att det är från 13 så då har dom ju skrivit fel!! Så nu är jag arg!

2010-11-05 @ 11:41:49
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: Patricia

sv: haha nä men vafan det här är ju bara några av de band som komemr att vara med! Men Oskar,All Time Low, Daniel & The sounds! :D Kan det bli bättre?? xD :D

2010-11-05 @ 16:43:05
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: Elsa

asså den där jefla balklänningen D: jööbigt

2010-11-06 @ 21:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0