bloglovin

Pinsamma telefonsamtal och rullstolsleksaker

Sitter med en halsduk hårt virad runt halsen och försöker att låta bli mina tabletter. Det är svårt, men jag får absolut inte vara hemmaliggandes på fredag. Om jag så nu även har dödlig hosta, svimmar varje kvart och inte kan prata ska jag ta mig fan gå ändå. Hoppas på det i alla fall. För tillfället försöker jag komma på en bra ursäkt för att få gå till skolan (haha, jag vet, det låter sjukt - jag vill gå till skolan och ha en ursäkt för det. För vanliga tonåringar brukar det oftast vara tvärtom...) Men om någon har missat det så är det mannagrynsgröt på fredag til lunch, och det är den allra sista gången jag kommer äta den underbara gröten här i skolan. Om jag nu inte börjar jobba där. Huh.
Så ja, riktig halsbränna har jag ta mig tusan, träningen fick komma i andra hand den här gången. Tyvärr. Var riktigt sugen på att spela nu.

I alla fall - jag kikade runt lite på en massa sidor, och hittade den här. Helt överskattat.Men om man tycker att den där är överskattad, titta bara på nästa bild. Det finns inte ett ord för den underbara leksaken.Jag är bombsäker på att varenda unge där ute vill ha en gubbe i rullstol. Jag är nog en av dem. Vem vill inte ha en rullstolsburen kille som ser lagom sur ut.

Åh just det, det ringde en kille nyss och ville prata med mamma. Hon hade inte tid med honom, så det var bara att ta upp luren igen och säga hejdå.
Jag: Neej, tyväärr så kan hon inte svara för tillfället, kan hon ringa upp?
Han: Hm, ne men jag kommer från ----. Jaja, ha en fortsatt bra dag!
Jag: Ja tack.
Pinsam tystnad.
Han: Jaha, hej då.
Jag: Hej.

Så fel det kan bli ibland. Tänkte faktiskt säga tack detsamma, men ville spara på rösten. Stackarn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0