bloglovin

Tvek tvek

Här sitter jag och tvekar. Fortfarande.

Jag sa ju tidigare att jag hade hittat en fin sak på NewYorker, är svårt att beskriva, men typ hängselshorts. Och nu tvekar jag angående dem. Av ren tur (och med hjälp av en vän som ville titta lite extra på just den avdelningen) hittade jag en annan, en klänning den här gången. Riktigt typiskt "Hej jag ska sluta nian och nu slutar jag nian", eller ja, en avslutningsklänning då. Fin, vit, spets och sånt, inte helt tokig ^^'

Och nu kikade jag i La Redoute's nya sommarkatalog som ni kanske också har fått, och hittade ett till JA-sommarplagg. Jag ska inte ha den på avslutningen, men visst är den fin ändå?Funderar verkligen på att köpa den :D Jag vill verkligen ha en sån. Vad det nu heter. Hängselshorts i jeans då. NAAAAAAAAAAAAW så fiin ;D Och jag är jättejobbig, jag vet. Som vanligt är det bara att 'ignore tha face'.

Ikväll blir det antagligen att diska (Pappa glöm bort att det är min tur idag) och fotboll? Bara den där jäkla Barcamatchen sänds på Tv4Sport? Annars blidde det den gamla goda Veetle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0