bloglovin

Australienplaner och Zlatan

Ibra, Ibrahimovic, Zlatan.

Kärt barn har många namn. Men nu börjar han äntligen förtjäna det, fram till nu har han presterat halvbra, på gränsen till uselt. I början av sin karriär var han guden av fotboll, spelade fantastiskt. Bara för ett halvår sen blev han värvad av gudarnas gåva till fotbollen; Barcelona. Där trappades hans förmåga att svepa med sig bollen ner, och han blev underrättad om hans förlorade bollsinne som skulle leda till resterande år på bänken.
Men så hände något, kanske var det hotet som skulle förstöra hans karriär eller bara att han hittade tillbaka till sitt gamla jag, han skärpte till sig och gjorde matchens enda mål mot Mallorca. Och det är bara en av hans framgångar.
Förut har jag bara varit ett halvtfan av Ibra, tyckt att han var usel och jobbig och lång (haha jaa XD), men nu vill jag bara ge en applåd till honom. Enormt duktigt gjort, från att vara en gud till en medelmåtta och nu till en talang att beundra. Han är ett riktigt bra exempel på en förebild, visar att alla kan hämta sig och komma tillbaka minst lika bra.

Frågan är bara - kommer han att bli lika bra igen? Jag personligen tror att den tiden är förbi, men som sagt, jag trodde aldrig att han skulle ta sig ur halvårsdepressionen. Så det skulle inte förvåna mig om han kom tillbaka minst lika bra. Det får vi verkligen hoppas på.


Här är ett av de fina universitet och collegen som fanns runt om i världen. Jag ville ha något med antingen design eller äventyrsturism, och på just den här skolan fanns det båda på en och samma skola :D Skolan heter Sunshine Coast Tafe, titta gärna in där och säg vad ni tycker :)
Jag är absolut inte på planerarstadiet, inte alls, bara kikar runt lite för att se vad som finns. Först och främst ska jag åka på språkresa, helst till England, Skottland, Tyskland eller ett annat europeiskt land, och hoppeligen blir det så fort jag slutat gymnasiet. Ska försöka spara in sommarjobbspengar till en resa. Om det går. Om det finns jobb.
Nu blir det choklad, spenat om en stund och lite plugg. Men jag tror jag börjar med lite manga :) XD


Kommentarer
Postat av: patricia

sv: jaa visst e den haha xDJag tror att han kommer bli lika bra igen ja haha XD :D

Men han var ju som bäst förra året då han vann skytteliga å det i Italien å var super duktig^^

Å jag tror att han kommer att göra en massa mål nu! Så jag hoppas att han gör några mål per match så att han kan vara med å kämpa om skytteliga titeln här i spanien också! :D

2010-03-29 @ 19:35:21
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: Elsa

>: han e gammal och kommer inte bli bra igen >:( det är var jag tror, dessutom är det dags för honom att kliva ner och låta någon annan ta tronen som Sveriges fotbollsgullekung, om det nu kommer någon ny <_<

2010-03-29 @ 22:14:40
URL: http://elesant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0