bloglovin

Pötelvisandhisclaws ya' knowNär jag äntligen kommit hem från skolan var Pelv myspysig. Fast när jag skulle fota honom såg han snöret som hängde i kameran och som ni ser har han fångat det :) Pötelvis var det visst någon som kallade honom ♥ Passar utmärkt.

 

Kanske inte fullt lika söt längre. Pelvandhisclaws ya know. Apråpå det har jag en del ärr på handen efter en liten lek som resulterade i inte en fullt lika rolig lek.

Läste i en tidning som syster fick - på en sida stod det om några olika företag och hur man gjorde för att börja jobba där. Ett av dem var Bring, och det stod att de sökte folk som gillar att röra på sig och att man skulle få göra ett test med nummer och bokstäver. Vilket jag idag har bevisat Elin och Patricia att jag är ganska riktigt duktig på :D *host* Men jag undrar om de tar emot sommarjobbare ...? Ska ta och kolla upp det :)

[Och ja, jag satte det här inlägget i kategorin Veckans Mupp och om någon undrar varför - Pelv är min lilla mupp :D + att jag bara har lagt in ett annat muppinlägg ... *skäms*]


Kommentarer
Postat av: patricia

öö han ska faktiskt göra reklam för kalsonger haha! xD Men man ser inte några på den bilden direkt.. xD

2010-03-23 @ 15:51:15
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: Isabell

SÖTELVIS. :o

2010-03-26 @ 13:53:38
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Elsa

vad använder du för kamera?? >:

men om du skulle vara sommarjobbare för bring skulle du va i uppsala gå?:O

2010-03-29 @ 22:19:03
URL: http://elesant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0