bloglovin

Nu då,

... hoppas jag att det här ska gå bra. Sista försöket så vi får hoppas att det fungerar. Nu finns det heller ingen risk för otillåtna besökare eftersom kortet är givet :)

Citatet som sagt är en återkommande tradition på mina kort, här är en riktigt fyndig en. För er som inte kan se vad det står (Tyvärr är jag en av dem, bilderna är lite smått gula) kommer här citatet på nytt:

"Att fira födelsedagar är sunt. Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst" 
Father Larry

Se där, allt gick bra som tur var. Jag lyckades figurera ut att det inte går att ladda upp bilder i pngformat. Så förlåt mig, Blogg.se, det var mitt fel hela tiden ><

Håller på och letar efter brevvänner, eller penpals som låter mycket häftigare, världen över. Hittat en i Amerika och två i Australien. Hoppas innerligt på svar från någon av dem, tänk vad roligt att ha en penpal i så långt bort det bara går :) Jag skulle gärna vilja ha en vän i England också, en som skriver långa, fina brev fyllda med frimärken och små ting. Läste en blogg igår som fick mig inspirerad, oturligt nog kommer jag inte alls ihåg vad den hette ...


Kommentarer
Postat av: Isabell

försökte ladda upp en .pngfil - HAHA!

2010-03-02 @ 22:04:51
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Isabell

Svar: Haha ja. det är faktiskt FEM e.SAME SHIT?!? DON'T THINK SO! jpeg är "vanliga" filer, png är för delvis transparenta bilder.

2010-03-03 @ 20:32:13
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Isabell

svar: maha.

2010-03-04 @ 19:19:14
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0