bloglovin

En god gärning

Idag var det Forsmarkdag, god mat - delvis -, läskiga tunnlar och höga vattentorn. Vi fick ett plåsteretui att ha i fickan, väldigt uppskattat ^^ Behövs eftersom jag är en sådan som ofta gör illa mig.

Jag bestämde mig för att hem. Inte från Forsmark *hehe* utan från Mariebol, cirka en halv mil i yrande, genomträngande, stormigt, blåsigt, snöigt väder. Glömde jag något? Jo, det var fryskallt. *Burr* Eller det kanske heter iskallt. Whatever. Trekvart plus sju minuter stod jag utanför ytterdörren men fryst hår och kalla ben. Fötterna frös jag inte alls om, det var väl tur det. Jag tänkte plocka upp mp3n men fick för mig att en snäll busschaufför skulle hämta upp mig på sin busstur. I verkligheten kom det aldrig en buss överhuvudtaget. Suck.Snöigt värre men glad över att ÄNTLIGEN vara hemma igen :)

MEN tänk på så mycket bensin jag sparade genom att gå den där biten, eller ja, bit är väl att ta i. Mera som en vandring på liv och död. Typ.

Men nu slog tanken mig - skulle inte min syster åka den bussen idag som jag trodde jag sparade in? Hmpf, då var den drömmen bortblåst.

Patricia din lurerska, jag ska minsann skriva och berätta för Forsmark att det var du som spillde ut den där chokladen. Så det så.


Kommentarer
Postat av: patricia

haha nää! xD

2010-03-01 @ 17:27:02
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0