bloglovin

Creepy drömmar man har ibland.

Läste på en sida att en bra blogg uppdaterar man minst 3 gånger/dag ... Kommer aldrig att hända här känns det som ><

Jag satte larm på mobilen så att jag skulle vakna vid tjugo över nio, men fick ett ryck och slog av den efter ett par minuter. Vilket inte var så bra. Det resulterade i att jag vaknade runt halv elva. Jag försökte i alla fall :)

Min dröm var rather hemsk, måste jag säga, vaknade upp med tårar i ögonen. Antagligen har jag gråtit mycket under natten ...
Det var något i stil med att ganska många personer jag både kände och inte kände var på en resa, och man gjorde som olika stationer i en slags tävling. Ett av momenten var att man skulle rida på en konstig häst utan ben, men varken jag eller Mikaela fick tävla eftersom vi var för små XD Så då var vi jättedeprimerade och satte oss utanför vårat garage (Jag vet, helt plötsligt var vi tillbaka. Tror att själva platsen vi var på, påminde om våran gård, men att allt var sunkigt och såg ut som sumpmark :o). Men där inne i garaget var det en person som höll på att få något dödsanfall, hon fick en dryck för att lindra all smärta och dog på en gång. Huh.
Senare kom jag till något ställe (som påminde om bydegården) där jag fick besök av något läskigt sak, kommer inte alls ihåg vad som hände, bara att det var läskigt och jag grät, som gjorde så att jag skulle dö MYCKET snart. Fick panik och försökte komma där ifrån och övertala den där saken att jag inte ville dö, men det ville den inte.

Kom tillslut till ett ställe (ett slagfält tror jag det var) där jag grät och grät och grät för jag ville inte dö som hon i garaget, dricka den där lindrande drycken och inte känna att man dog. Det fanns en möjlighet att andra kunde dö istället för en, men det ville jag inte heller och allt var så sorgligt ...

Men så fick jag på något sätt reda på att man hade en viss tid innan man överlevde, jag hade fram till den sjunde augusti, kommer jag precis ihåg, att ta farväl åt alla nära och kära. Men för att få den extra tiden så måste man komma först i mål i en slags hinderbana, jag var nära att förlora men klarade mig precis in i mål först av alla.
Tänkte att jag inte behövde uppfylla mina drömmar och att strunta i gymnasiet och bara dö inte var så farligt, bara jag fick ta farväl ordentligt.

Och sen vaknade jag. Undrar vad som hade hänt om jag hade blivit väckt av larmet?. Det var en hemsk dröm i varje fall, men den fick mig att uppskatta allt mer :)

Värst vad det här blev ett dystert inlägg då XD Var inte meningen, men ibland känns det som om man behöver få ur sig drömmarna och titta tillbaka om ett år eller två.

Nu ska jag sätta upp mål för dagen:
> Bli klar med Klotkapitlet i matten.
> Ha sett en film och skrivit recensionen till svenskan.
> Titta igenom lite papper till engelska nationella imorgon :O
> Scrappat åtminstonde en sida till i albumet (Secret buisness, kommer mer information så fort jag kan ge er det)
> Läst åtminstonde ett kapitel till i Brisingr.

Känns skönt med mål, de får inte vara för dystra och deprimerande bara, man måste kunna klara av dem :/

Ah just det, idag har jag lärt mig att:
1000 g = 1 kg (Haha, jag var tvungen att smsa till Elin och fråga XD)


Kommentarer
Postat av: Elsa

deppiga drömmar du har då >: man blir ju själv deprimerad av dem D8 heeeemsk dröm....

2010-03-16 @ 17:36:41
URL: http://elesant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0