bloglovin

And this is what I'm doing ...... virkar vidare på mitt lagom stora lejon. För tillfället försöker jag lösa problemet med hans man, kom på att den täcker nästan hela huvudet och inte bara en rand vid öronen ... >< Så jag gör en liten dörrmatta, som det ser ut om man inte ser den på huvudet. *Snyfft* Det här var klurigare än vad jag trodde.Satt ihop lejonet så att ni ska få se hur han kommer att se ut på ett ungefär - han ska självklart inte ha öronen på pinnar och en konstig frisyr resten av sitt liv.

Jaa ... Men han blir fin, det blir han, och jag är stolt över att jag har gjort honom efter eget huvud :) Bara tårna har jag lärt mig göra av Mia Bengtssons bok Virka amigurumi, annars är han som sagt egen design.

Idag har jag också varit hos kära farmor oh farfar, fick en hel påse full med fina garner :) Tack än en gång :D

Det behövde jag, lite påfyllning :) Dock är det mesta av garnerna broderigarner eller tunna bomullsgarner, men de kan också behövas en vacker dag :) Kanske en gullig halsduk åt lejonet? Och så ska jag ta itu med mitt nya intresse fritt broderi!

Men just nu har jag lagt ifrån mig virknålen, sitter och tittar gratis fotboll på Veetle, Stoke - Tottenham. Patricia (antar att du är den enda som bryr dig XD), han där apan är med :o Bale verkar han heta.


Kommentarer
Postat av: patricia

Haha apan!! xD

2010-03-20 @ 22:23:31
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0