bloglovin

You gotta be kidding me

Helt fantastiskt otroligt underbart awesome vackert mumsigt superbt gott och smaskigt nytt erbjudande från Max. Jag tror jag smäller av.
Saknar det gamla kampanjmålet CrunchyNachoBurger, åt det så ofta jag kunde. Men så tog det slut.

Och vad inträffar om inte ett nytt, ännu bättre kampanjmål dyker upp? Jo, jag kommer definitivt sitta bänkad på Max så ofta det bara går och mumsa på mina underbara MachoNacho.
Frågan är bara om man ska äta den med kyckling eller det gamla hederliga köttbiten? Förhoppningsvis kommer jag hinna äta åtminstonde tre av varje innan de drar in kampanjen. Förstår inte varför så goda burgare inte stannar kvar för evigt. DET skulle man tjäna på.Det plaskar i munnen när jag ser på de underbara fantastiska hamburgarna. Vad säger ni? Hur tror ni detta kommer sluta?


Glad i magen

Helt otroligt.
Jag vann!
Av alla andra, jag som haft sån otur i bloggtävlingar. Och så vinner jag. Huh. Det är nästan att jag får rysningar så glad jag blir :D XD Tack än en gång, Kajsa!En massa jättefina saker vann jag :D Besök gärna hennes blogg, jag kommer definitivt titta in där minst fem gånger per dag!
Det här kommer bli en välbehövlig tillökning i min pyttesamling, så nu blir det grattiskort och sommaralster och vackra tavlor och ... Jaa, listan kan göras lång.

TACK så väldigt mycket, Kajsa!


Australienplaner och Zlatan

Ibra, Ibrahimovic, Zlatan.

Kärt barn har många namn. Men nu börjar han äntligen förtjäna det, fram till nu har han presterat halvbra, på gränsen till uselt. I början av sin karriär var han guden av fotboll, spelade fantastiskt. Bara för ett halvår sen blev han värvad av gudarnas gåva till fotbollen; Barcelona. Där trappades hans förmåga att svepa med sig bollen ner, och han blev underrättad om hans förlorade bollsinne som skulle leda till resterande år på bänken.
Men så hände något, kanske var det hotet som skulle förstöra hans karriär eller bara att han hittade tillbaka till sitt gamla jag, han skärpte till sig och gjorde matchens enda mål mot Mallorca. Och det är bara en av hans framgångar.
Förut har jag bara varit ett halvtfan av Ibra, tyckt att han var usel och jobbig och lång (haha jaa XD), men nu vill jag bara ge en applåd till honom. Enormt duktigt gjort, från att vara en gud till en medelmåtta och nu till en talang att beundra. Han är ett riktigt bra exempel på en förebild, visar att alla kan hämta sig och komma tillbaka minst lika bra.

Frågan är bara - kommer han att bli lika bra igen? Jag personligen tror att den tiden är förbi, men som sagt, jag trodde aldrig att han skulle ta sig ur halvårsdepressionen. Så det skulle inte förvåna mig om han kom tillbaka minst lika bra. Det får vi verkligen hoppas på.


Här är ett av de fina universitet och collegen som fanns runt om i världen. Jag ville ha något med antingen design eller äventyrsturism, och på just den här skolan fanns det båda på en och samma skola :D Skolan heter Sunshine Coast Tafe, titta gärna in där och säg vad ni tycker :)
Jag är absolut inte på planerarstadiet, inte alls, bara kikar runt lite för att se vad som finns. Först och främst ska jag åka på språkresa, helst till England, Skottland, Tyskland eller ett annat europeiskt land, och hoppeligen blir det så fort jag slutat gymnasiet. Ska försöka spara in sommarjobbspengar till en resa. Om det går. Om det finns jobb.
Nu blir det choklad, spenat om en stund och lite plugg. Men jag tror jag börjar med lite manga :) XD


Fort Minor :D *Uppdaterat*Fort Minor - Remember The Name
(Spotifylänk till de som hellre vill ha det, och då måste jag ju bara tillägga - mitt fungerar igen :D

Stötte på den här låten på youtube någonstans, och bara älskar den!

*Host* Har bara gjort en av de där punkterna som jag skrev att jag skulle göra den här veckan. Det var den med hexagonerna, och den har jag jobbat en hel del med.
Igår var det Earth Hour, hoppas att alla släckte lamporna?. Hela huset var kolsvart, bet att Elsa inte skulle gilla det, vi satt hela familjen och spleade kort. Bella gjorde ett kort"trick", om man kan kalla det det, försökte själv och klarade det på en gång [skryt skryt]. Lite förutsägbart, men roligt var det :)

Idag blir det träning och lite virkande hoppas jag. Och kom ihåg att vrida fram klockan!

Hittade ännu en überbra låt, det är den här:
Timbaland – One and Only. Fall Out Boy är med på ett hörn, och den är helt amaaziing :D Åh just det, FOBs Dance Dance och Alpha Dog är hack i häl på favoritlistan! Så ta och lyssna på de med :)


Hjälp och hexagoner

Min syster behöver lite hjälp med tryck, ett skolarbete som hon vill ha lite synpunkter på. Många synpunkter menar jag. Det tar inte så lång tid att klicka sig dit och kommentera, bra eller dåligt ;) Här hittar ni henne.

Virkar vidare på mina hexagoner, här kommer en liten bild på dem :)SUUUCK. Det tar sån j*kla lånt tid att virka rutor. Jag har hittills bara gjort en helt klar, den i mitten och sex stycken med bara ett varv kvar på. Morr. Kan det inte bli klart någon gång ... Plus att jag från början tänkte göra en hel fin lång stor kudde. Men det är fina färger som man blir glad av, det är väl tur det ><


Nya uppdrag.

Här sitter jag återigen och läser denna fantastiska manga ... Ska försöka dra ner på det.
En liten lista på vad jag förhoppningsvis ska göra klart den här helgen [Hoppas det går bättre den här gången]

> Virka klart lejonet
> Lära mig hela Magnetkapitlet utantill (Gissa om någon kommer att klara av det här ><)
> Virkat en påskhöna + sakurablommor, fanns en artikel i Land som jag ska prova på :)
> Städa mitt rum
> Kommit på en regissör till svenskan
> Med tankekraft lyckas få översättaren till Gakuen Alice att bli klar. Och vem var det som skulle dra ner på mangan ...
> Virkat mera på min mormorsruteskapelse, det heter skapelse för att jag inte har en aning om vad det ska bli ... Bilder kommer :)

JAA, jag hoppas att jag klarar av något av det här i alla fall. Om ens en.
Jag ska lova mig själv en sak: Om jag klarar av minst 5 stycken av punkterna ska jag ... ha den nya skoltröjan på mig i skolan nästa vecka :D OHOHOHO nu gäller det Elsa >___<


En snabbare en.

Ikväll var det visst Real Madrid - Getafe, och såna möten missar man bara inte. Så ingen vidare bloggning eller virkning för idag, kanske virkar lite medans jag tittar på nästa halvlek. Det är så mysigt att pyssla med något medan man kollar :) En liten duk eller kuddfodral kanske? Eller de där påbörjade hexagonmormorsrutorna i tunt garn (hittills har jag bara gjort en ...)? Det tar tid men förhoppningsvis blir det fint :)

I alla fall, om vi går tillbaka till matchen, står det för tillfället 4-1 till ... Jaa, gissa XD Men intressant och roligt är det ändå, antar att det kommer bli en del till mål nu -.-


En snabb en.

Sitter och tjuvkollar Barcelona - Osasuna, borde egentligen lära mig tyskaglosorna men det är så intressant med fotboll ju :D

Utveckligssmatalet gick finfint, Gb smörade lite och var allmänt jobbig, men nu har jag återigen börjat tveka angående gymnasium. Har bestämt mig för att på egen hand spara ihop tillräckligt med pengar för att kunna åka på språkresa. Om typ tio år lär det bli XD
Hittade ett internat i Australien som verkad jättemysigt, man blandade äventyrsturism med estetiskt grejs, typ design och teckning tror jag det var :) Verkar fasligt inressant så det vill jag också åka på. Haken är bara den att det kostar ofantligt mer än vad en språkresa kostar - kanske över 50 000 om man ska vara exakt - och då ahr jag inte ens räknat in boende och allt mat ><

Men drömmar kostar ingenting, och jag har kommit överens med min mor att vi ska lära oss italienska under sommarlovet.
Dream on baby.

Pötelvisandhisclaws ya' knowNär jag äntligen kommit hem från skolan var Pelv myspysig. Fast när jag skulle fota honom såg han snöret som hängde i kameran och som ni ser har han fångat det :) Pötelvis var det visst någon som kallade honom ♥ Passar utmärkt.

 

Kanske inte fullt lika söt längre. Pelvandhisclaws ya know. Apråpå det har jag en del ärr på handen efter en liten lek som resulterade i inte en fullt lika rolig lek.

Läste i en tidning som syster fick - på en sida stod det om några olika företag och hur man gjorde för att börja jobba där. Ett av dem var Bring, och det stod att de sökte folk som gillar att röra på sig och att man skulle få göra ett test med nummer och bokstäver. Vilket jag idag har bevisat Elin och Patricia att jag är ganska riktigt duktig på :D *host* Men jag undrar om de tar emot sommarjobbare ...? Ska ta och kolla upp det :)

[Och ja, jag satte det här inlägget i kategorin Veckans Mupp och om någon undrar varför - Pelv är min lilla mupp :D + att jag bara har lagt in ett annat muppinlägg ... *skäms*]


Virka en påskkycklingIstället för att jobbat rymdgeometri och virkat på lejonet, ger jag er läsare en snabb och rolig beskrivning på hur du kan virka en liten påskkyckling att hänga hemma nu när det snart är påsk :)

Säg till om du hittar något fel eller har synpunkter på mönstret så ska jag se till att fixa det!


Jag har virkat med ganska tunt bomullsgarn med en 0,5 mm virknål.
För att kunna virka kycklingen ska du kunna göra halvstolpar (hst), fasta maskor (fm), luftmaskor (lm) och smygmaskor (sm). Här hittar du instruktioner till de olika maskorna.
När det står [2i1] ska du göra 2 hst i en maska.

Varv 1:
Virka 5 lm i och slut ihop dem till en ring med en sm.

Varv 2:
Virka 8 fm runt ringen.

Varv 3:
3 lm. Gör 2 hst i nästa maska. Upprepa 2 hst hela varvet ut. (bild 1)

Varv 4: [1 hst, 2i1] Upprepa hela varvet ut. Avsluta med en sm. (bild 2)

Ben:
Gör 7 lm. Vänd och virka tillbaka 6fm. Virka fast med en sm och upprepa; 7lm, vänd, virka tillbaka, sm. (bild 3)

Hals:
10 sm. (Det här är avståndet mellan ben och huvud, vill du ha huvudet närmre eller längre bort är det bara att öka eller minska lm)

Huvud:
Virka 8fm i nästa maska. 1sm i nästa.
Gör en lm. Vänd. [1hst, 2i1] Virka fram till "kroppen", gör en lm och vänd. (bild 4) 
[2 hst, 2i1] Virka fram till "kroppen".

Ryggen:
7 sm (Även här kan du själv bestämma hur lång biten mellan huvud och svans ska vara) (bild 5)

"Svansen
": 1 lm, 6 hst, 1 lm, vänd. 1hst, hoppa över en maska, 3 hst. 1 lm, vänd. 3 hst, 1 sm. 1 lm, vänd. 2 sm, 1 fm.


Fäst tråden // Alternativt:
Om du vill ha en tråd att hänga upp din kyckling, virka sm fram till mitten av ryggen. Virka så långt du vill ha med luftmaskor och fäst med en smygmaska.
Fäst trådarna.Det kan verka väldigt klurigt första ögonkastet, men ge det en chans - efter att ha kommit på mönstret har jag redan virkat tre stycken. Mina små kycklingar ser lite olika ut p.g.a. olika antal smygmaskor mellan ben - huvud och huvud - svans.


Hoppas att ni tycker om det, det skulle vara roligt om du ville skicka en bild på din kyckling :)


And this is what I'm doing ...... virkar vidare på mitt lagom stora lejon. För tillfället försöker jag lösa problemet med hans man, kom på att den täcker nästan hela huvudet och inte bara en rand vid öronen ... >< Så jag gör en liten dörrmatta, som det ser ut om man inte ser den på huvudet. *Snyfft* Det här var klurigare än vad jag trodde.Satt ihop lejonet så att ni ska få se hur han kommer att se ut på ett ungefär - han ska självklart inte ha öronen på pinnar och en konstig frisyr resten av sitt liv.

Jaa ... Men han blir fin, det blir han, och jag är stolt över att jag har gjort honom efter eget huvud :) Bara tårna har jag lärt mig göra av Mia Bengtssons bok Virka amigurumi, annars är han som sagt egen design.

Idag har jag också varit hos kära farmor oh farfar, fick en hel påse full med fina garner :) Tack än en gång :D

Det behövde jag, lite påfyllning :) Dock är det mesta av garnerna broderigarner eller tunna bomullsgarner, men de kan också behövas en vacker dag :) Kanske en gullig halsduk åt lejonet? Och så ska jag ta itu med mitt nya intresse fritt broderi!

Men just nu har jag lagt ifrån mig virknålen, sitter och tittar gratis fotboll på Veetle, Stoke - Tottenham. Patricia (antar att du är den enda som bryr dig XD), han där apan är med :o Bale verkar han heta.


What not to crochet ...

Det finns riktigt bra och underhållande sidor där ute i bloggvärlden, den här gången blir det en absolut favorit: What Not to Crochet. Absurda ideer som verkligen PÅ RIKTIGT existerar; titta bara på det här:Det är helt sjukt, vad man tar till alla möjliga sätt för att sälja saker. Vid första anblicken ser det inte alls konstigt ut, bara en helt sjukt jobbig låda som ska vara en garnsorterare. Men titta lite närmre, vad håller egentligen kvinnan i?Jo, inget konstigt alls för en som inte vet, men hon håller i två stickor och en mormorsrutevirkning. HUR går det ihop? XD Om vi skulle gissa på att hon i själva verket höll i en virknål - hur går det ihop med så många trådar i ett svep? Så att hon virkar kan vi utesluta. Men lyckas hon sticka en mormorsruta, då har man talang. Sticka och virka är vitt skilda saker, om man bortser från att man i båda fallen använder en pinne och garn. Underhållande är det i alla fall.
Titta bara på de underbara bikinisarna som finns på sidan, vem vill inte ha en sån ><

För tillfället virkar jag på ett lagom stort lejon, han blir gul med en fin man, bara om jag hittar ett fint garn som passar :)

Håll utkik efter bilder på honom, det dyker nog upp snart.


Har du ögonen framme?

Lägg märke till rubriken.


Trevliga prickar som inte förstör stämningenHAHA klockrent >< Det här var den bilden som min mor inte ville använda till bladet XD Inte konstigt då lägret verkar så trist att man somnar ... Men det var det absolut inte, bara titta på killen i bakgrunden, det var han som var "pumpkillen" XD Han som prompt skulle hjälpa till att pumpa upp luftmadrassen, men han fick avstå. Trevlig prick ^^'

Ser jättemunter ut med, men det var för att vi hade spenderat ett par timmar ute i kylan (och då var det banna mig kallt) med ooptimistiska personer.

Med en kopp te så tog jag mig tid att läsa lite ur Brisingr, undrar när nästa del kommer ut ...?


(btw, har bilder på Lull och Han som alltid stod upp med, men de vill jag inte lägga upp för jag ser hemskt glad ut på dem)


O NEJ

Jag verkar ha fått Twiligth spoofar på hjärnan för nu och ett tag framöver. Här kommer en som är så usel så att den är skrattretande - men den är rolig ändå :D Jag vet en som inte kommer att gilla Jacob, det vet jag.

Det här är mitt sätt att värma upp inför den nya filmen, bet someone out there gör samma sak. Hörs.


Tävla tävla

Nu ska jag försöka igen då, har verkligen inte tur med såna här tävlingar >< Men jag får hålla tålamodet uppe, någon gång måste bli den första, och det här fina paketet hos Kajsas vrå är värt att vänta på :)

Idag var det nationella i engelska då, hörövningar måste jag definitivt bli bättre på ... Annars blev det som det blev, ingen större skada skedd ><
Lunchen idag var YUM och med sån där sås - YUMMY :D
Ska skriva upp matlistan för den här veckan; titta titta :3


 
 
Måndag   LOVDAG 
Tisdag   Fiskgratäng och potatis 
Onsdag   Chicky Bits, kinasås och ris 
Torsdag   Pannkaka, sylt, leverpastej 
Fredag   Spagetti och köttfärssås 

YUM YUM YUM allt är gott :D (Obs! Idag, tisdag, åt jag Nasi Goreng - hata fiskgratäng ><

 


Jag ska bara ...Var bara tvungen. Den här är riktigt bra den. Älska gubben med moppen, hata tjejen på sängen :D
Har sett klart Battle Royale till svenskan, har bara en spontan kommentar: Helt sjuk.


Åh just det,
har lyckats med att uppdatera min blogg TRE gånger idag, det trodde man inte imorse inte ^^ Nu ska vi bara se hur långt jag har kommit med dagens uppgifter ... ><

Nu ska jag sätta upp mål för dagen:
> Bli klar med Klotkapitlet i matten.
(Inte riktigt än ... )
> Ha sett en film och skrivit recensionen till svenskan. (Sett en film, JA, skrivit recensionen, NJA.)
> Titta igenom lite papper till engelska nationella imorgon :O (Ska jag vara uppriktig? Nej, det har jag glömt.)
> Scrappat åtminstonde en sida till i albumet (Secret buisness, kommer mer information så fort jag kan ge er det) (Måste jag ha glömt totalt.)
> Läst åtminstonde ett kapitel till i Brisingr. (Tänkte jag göra ikväll. Om jag ska hinna får jag lägga mig nu typ.)

JAA, vad tycker ni? En liten del har jag hunnit med i alla fall :) ><


New Moon Spooof :DPatricia, jag var bara tvungen XD Den här är waaaaay much better than din var hördu :3


Creepy drömmar man har ibland.

Läste på en sida att en bra blogg uppdaterar man minst 3 gånger/dag ... Kommer aldrig att hända här känns det som ><

Jag satte larm på mobilen så att jag skulle vakna vid tjugo över nio, men fick ett ryck och slog av den efter ett par minuter. Vilket inte var så bra. Det resulterade i att jag vaknade runt halv elva. Jag försökte i alla fall :)

Min dröm var rather hemsk, måste jag säga, vaknade upp med tårar i ögonen. Antagligen har jag gråtit mycket under natten ...
Det var något i stil med att ganska många personer jag både kände och inte kände var på en resa, och man gjorde som olika stationer i en slags tävling. Ett av momenten var att man skulle rida på en konstig häst utan ben, men varken jag eller Mikaela fick tävla eftersom vi var för små XD Så då var vi jättedeprimerade och satte oss utanför vårat garage (Jag vet, helt plötsligt var vi tillbaka. Tror att själva platsen vi var på, påminde om våran gård, men att allt var sunkigt och såg ut som sumpmark :o). Men där inne i garaget var det en person som höll på att få något dödsanfall, hon fick en dryck för att lindra all smärta och dog på en gång. Huh.
Senare kom jag till något ställe (som påminde om bydegården) där jag fick besök av något läskigt sak, kommer inte alls ihåg vad som hände, bara att det var läskigt och jag grät, som gjorde så att jag skulle dö MYCKET snart. Fick panik och försökte komma där ifrån och övertala den där saken att jag inte ville dö, men det ville den inte.

Kom tillslut till ett ställe (ett slagfält tror jag det var) där jag grät och grät och grät för jag ville inte dö som hon i garaget, dricka den där lindrande drycken och inte känna att man dog. Det fanns en möjlighet att andra kunde dö istället för en, men det ville jag inte heller och allt var så sorgligt ...

Men så fick jag på något sätt reda på att man hade en viss tid innan man överlevde, jag hade fram till den sjunde augusti, kommer jag precis ihåg, att ta farväl åt alla nära och kära. Men för att få den extra tiden så måste man komma först i mål i en slags hinderbana, jag var nära att förlora men klarade mig precis in i mål först av alla.
Tänkte att jag inte behövde uppfylla mina drömmar och att strunta i gymnasiet och bara dö inte var så farligt, bara jag fick ta farväl ordentligt.

Och sen vaknade jag. Undrar vad som hade hänt om jag hade blivit väckt av larmet?. Det var en hemsk dröm i varje fall, men den fick mig att uppskatta allt mer :)

Värst vad det här blev ett dystert inlägg då XD Var inte meningen, men ibland känns det som om man behöver få ur sig drömmarna och titta tillbaka om ett år eller två.

Nu ska jag sätta upp mål för dagen:
> Bli klar med Klotkapitlet i matten.
> Ha sett en film och skrivit recensionen till svenskan.
> Titta igenom lite papper till engelska nationella imorgon :O
> Scrappat åtminstonde en sida till i albumet (Secret buisness, kommer mer information så fort jag kan ge er det)
> Läst åtminstonde ett kapitel till i Brisingr.

Känns skönt med mål, de får inte vara för dystra och deprimerande bara, man måste kunna klara av dem :/

Ah just det, idag har jag lärt mig att:
1000 g = 1 kg (Haha, jag var tvungen att smsa till Elin och fråga XD)


Journaling och riktigt bra musik

Igår var jag som sagt till REALgymnasiet och kikade, en liten tråkighet att det bara var en timme långt, men mer tid med Patricia ^^ Vi åt på Barista och jag upptäckte att coscos (OBS! låter koss-koss, vet inte hur man stavar till det ><) inte är så hemskt farligt utan bara osmakrikt och tråkigt. En del handlande på Uppsala Färg blev det med, lite bilder på vad jag köpte:

JA, det är inget måste att kolla igenom alla bilderna, kanske skulle ha skrivit det högst upp ><

Men jag bara älskar de fina journalingsen :D De är mina första och de är helt awesome. Bara så ni vet. Jag köpte även lite annat, så som cardstock och albumringar - så ni får gissa er fram till vad det blir eftersom det kan ta ett tag innan jag är klar. Papprerna är så hemskt fina, lite shabby är min favorit antar jag :)

Vi var också och tittade in Alice In Wonderland. Hahah, jag skäms rejält fortfarande när det DÄR inträffade XD
Jo, det var min allra första 3Dfilm och jag satt där på min plats, inte helt konstigt. Men när en av personerna på filmduken kastar ett äpple eller vad det var, får jag för mig att det träffar mitt öga. Jag utstöter ett "AJ!" innan jag upptäckte att det är en film och inget kom i mitt öga >< Men ändå kändes det som om jag hade blivit träffad.

HUH att se en skjutfilm i 3D och tro att de skjuter en själv hela tiden. Kanske skulle få ena hemska bieffekter :I XD

För tillfället äter jag Bilar och lyssnar på RIKTIGT BRA musik. Nästan mina nya favoritlåtar :D

Thanks For The Memories - Fall Out Boy
Jump - Van Halen
The Feel Good Drag - Anberlin
Aeroplane - Tal Bachman
What A Catch - Fall Out Boy


Ni får söka reda på dem var ni vill; Spotify, Grooveshark eller gamla hederliga YouTube. De borde finnas på alla sidorna.


Alicear och skyltkartong

Ett litet snabbt här, sitter och läser mangor jag inte borde läsa, utan jag borde plugga matte och tyska om jag vore en aning more clever. Men jag är jag, och då intalar jag mig själv "Bara ett kapitel till, jag hinner plugga senare" vilket inte alls stämmer -.- För ett par dagar sedan gjorde jag upp ett schema för resterande dagen efter skolan - och jag följde inte en enda punkt. Så typiskt mig. Men en bra poäng är att mangan är superb helt enkelt. Fast nu blir de snart tillsammans och då slutar jag oftast läsa och börjar på en ny serie >< Övade på tyskaglosorna ute i ladugården medans Tottelpott skuttade omkring.

På fredag blir det Alice In Wonderland och det ska även handlas scrapsaker. Jag har en idé på G, men vågar inte (som vanligt) avslöja i fall att. Det jag ska investera i först är iallafall skyltkartong, eller vad det nu kallas. En till ledtråd: Ett album ska det bli. Nu räcker det för idag, fler ledtrådar kommer när jag har BÖRJAT på saken, och eftersom jag är väldigt förväntansfull blir det nog snarast :D

Men tillbaka till bion då, ska se den i 3D, senaste filmen jag såg i 3D var nog ... Ja. Min hjärna tror att det blir min första, men mitt hjärta tror inte det. Får se om jag minns någon gång i framtiden. MEN det ska bli väldigt trevligt och jag hoppas, hoppas, hoppas att den är helt awesome :D


Here comes the ...

OHOHOH nu ska jag berätta, berätta här för er :D

Hittat gamla och nya BRA låtar, observera - inga favoritlåtar eftersom vissa blir lite förvirrade, men de är lika bra som alla mina favoriter. Kind of.The Script - The Man Who Can't Be MovedTimo Räisänen - NumbersIni Kamose - Here Comes The Hotstepper (SNÄLLA kolla inte på videon med bild >< Den är hemsk.)


JAA NI, I bet that alla inte kommer gilla alla låtarna. MEN det är fritt fram att inte göra det - men jag rekommenderar The Script ^-^

På fredag hoppas jag på besök på REALgymnasiet, och jag hoppas ännu mer på LUNCH.

Haven sie alles es gut? Entschuldigung meine badly deutsche, ich bin nicht so gut as it. Well well, guten nacht.


Hemma igen

 ... från en superb helg i Ockelbo. Var på Ockelbovintermarknad också, köpte FEM påsar gott godis ...
Men vet ni vad, där på marknaden stod Erik och Mackan och sålde fina handdukar med deras ansikten på >< Och ett kamerateam var där och filmade - Elsa och jag är förhoppningsvis med på bild någon gång i framtiden!

Virkat har jag gjort med, knåpade ihop en liten Pappamaskot, tror jag det blir. Och jag har lärt mig att knyta makramé med, och sprungit ute i smällkalla vädret och byggt snöborgar och smält vatten. Det ni.Här är i alla fall bättre sent än aldrig bilden på min lilla dekoration på brevet till min polska brevvän :)


Hej och då,

... nu bär det av till Ockelbo på läger, med följer virknålen och några foton som jag hoppas hinna arbeta lite med.
Det ska bli riktigt roligt och intressant, får hoppas på god mat och mysigt väder. Vi ska titta lite på Ockelbomarknaden med, får se om jag hittar något roligt.
Det kommer att bli inläggsfattigt här nu under helgen så nu vet ni varför ><

Försökte rekrytera lite utländska brevvänner som sagt, men kom i underfund med att jag redan hade en i Polen. Skrev genast ett brev till henne, här följer lite bilder på en dekoration i brevet ^^^

Som inte vill bli uppladdade. Bilder kommer så fort jag kommer hem igen. Förstår inte vad det är för fel den här gången. Och nej, det är inga .pngformat på de här bilderna. Så det så.

Ha det bra //Coach Lovisa

(( BTW Vi har ju engelska prov imorgon. Hade jag nästan lyckats förtränga medan jag sprang runt och försökte hitta packsaker. ))


Nu då,

... hoppas jag att det här ska gå bra. Sista försöket så vi får hoppas att det fungerar. Nu finns det heller ingen risk för otillåtna besökare eftersom kortet är givet :)

Citatet som sagt är en återkommande tradition på mina kort, här är en riktigt fyndig en. För er som inte kan se vad det står (Tyvärr är jag en av dem, bilderna är lite smått gula) kommer här citatet på nytt:

"Att fira födelsedagar är sunt. Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst" 
Father Larry

Se där, allt gick bra som tur var. Jag lyckades figurera ut att det inte går att ladda upp bilder i pngformat. Så förlåt mig, Blogg.se, det var mitt fel hela tiden ><

Håller på och letar efter brevvänner, eller penpals som låter mycket häftigare, världen över. Hittat en i Amerika och två i Australien. Hoppas innerligt på svar från någon av dem, tänk vad roligt att ha en penpal i så långt bort det bara går :) Jag skulle gärna vilja ha en vän i England också, en som skriver långa, fina brev fyllda med frimärken och små ting. Läste en blogg igår som fick mig inspirerad, oturligt nog kommer jag inte alls ihåg vad den hette ...


En god gärning

Idag var det Forsmarkdag, god mat - delvis -, läskiga tunnlar och höga vattentorn. Vi fick ett plåsteretui att ha i fickan, väldigt uppskattat ^^ Behövs eftersom jag är en sådan som ofta gör illa mig.

Jag bestämde mig för att hem. Inte från Forsmark *hehe* utan från Mariebol, cirka en halv mil i yrande, genomträngande, stormigt, blåsigt, snöigt väder. Glömde jag något? Jo, det var fryskallt. *Burr* Eller det kanske heter iskallt. Whatever. Trekvart plus sju minuter stod jag utanför ytterdörren men fryst hår och kalla ben. Fötterna frös jag inte alls om, det var väl tur det. Jag tänkte plocka upp mp3n men fick för mig att en snäll busschaufför skulle hämta upp mig på sin busstur. I verkligheten kom det aldrig en buss överhuvudtaget. Suck.Snöigt värre men glad över att ÄNTLIGEN vara hemma igen :)

MEN tänk på så mycket bensin jag sparade genom att gå den där biten, eller ja, bit är väl att ta i. Mera som en vandring på liv och död. Typ.

Men nu slog tanken mig - skulle inte min syster åka den bussen idag som jag trodde jag sparade in? Hmpf, då var den drömmen bortblåst.

Patricia din lurerska, jag ska minsann skriva och berätta för Forsmark att det var du som spillde ut den där chokladen. Så det så.