bloglovin

Såppebubbls

När det är varma dagar vill man oftast inte göra någonting. Det stämmer in till stor del här med, fast jag har faktiskt knåpat ihop ett sverige-pannband. Urtufft! Har gått runt med det hela dagen :D

Annars har det varit såpbubbleblåsning, musik, fotboll, filmen Not Another Teen Movie (den var riktigt rolig, värd att se!), filmen She's All That (snart klar, lite lam. Samma story som i den första.), grillat och nu den otroliga nyheten om att MJ lever!

 

Vet inte själv hur jag tror, dock har jag bara en massa bra argument för att det verkligen stämmer. Att han lever, mot alla medel. Om han nu gör det, tycker jag att han har gett små ledtrådar till oss fans så att vi ska kunna lista ut det. Som en bloggare på blogg.se:s framsida, hon lade ut en video om hur han gjorde om sig själv inför en video. För att visa att han kan förvandla sig själv. Och Aftonbladets video, när man kan skymta en gestalt resa sig upp i helikoptern. Varför vara så nära att avslöja sig själv genom att göra något så drastiskt som att sätta sig upp när han skulle vara död, framför ögonen på alla som tittar?. Nej, om han lever vill han att vi ska veta det.

Och scenen vid hans begravning, där man tror att han klätt ut sig till en kvinna för att smälta in? Och varför försvinna så lägligt, just inför den stora turnen? Det lutar åt att han lever, dock vågar jag inte säga mer för att förarga någon.

 

Säg emot, håll med eller bläddra vidare.

 

Nu ska jag i alla fall få försöka på tag på en viss person, få se om det lyckas.


Kommentarer
Postat av: Saga

Söt blogg.. :)

2010-06-26 @ 19:59:17
URL: http://happystore.blogg.se/
Postat av: Elish

Vilken fin blogg du har! ♥kram♥

2010-06-26 @ 21:38:53
URL: http://elliisshh.blogg.se/
Postat av: Patricia

sv: haha a visst! ;) Om det är fint väder! Men om det kanske inte skulle vara det så skulle vi kanske kunna kolla på England - Tyskland? Om det går för dig! :) Eller det skulle man kolla på endå mään aa haha xD

2010-06-26 @ 22:34:34
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0