bloglovin

In-Koom Welcome

Först var det "Welcome Welcome".

Nu är det "in kom Inkoom".

 

Tittade på USA - Ghana matchen, Ghana var verkligen värda segern. Englands kvitteringsmål kom på straff, något som de visserligen förtjänade men de hade ju inte spelat fram det lika elegant som Ghanas snabba mål i femte minuten. Tilläggstid och kontringar, verkligen en spännande match. Men tillbaka till Inkoom, han byttes in i tilläggsminuterna, kommentatorerna sa "och in kommer Inkoom", tyvärr insåg de inte skämtet lika bra som jag gjorde ;)

 

Ska hålla utkik efter fler roliga VMspelares namn, håll utkik!

 

Förut hejade jag på England och Spanien, nu har jag ingen aning längre. En sak som är säkert är att jag är nog den enda som inte hejar på Argentina. För det gör jag verkligen inte. De är duktiga, men inte tillräckligt. Tyskland är riktigt duktiga, en av de nya jag hejar på. De kom från ingenstans med ett ungt friskt lag som kan sin sak. Sånt gillar vi. Ett annat lag är nog Ghana faktiskt, de har inga jättestora spelare, men målvakten Kingston är verkligen en talang. Boxade undan varenda boll idag, matchens hjälte enligt mig. Japan är en till ny favorit, kom också från ingenstans (har förr antytt att "japaner kan väl inte spela fotboll", men det kunde de visst).


Kommentarer
Postat av: Patricia

Jag hejar gaktiskt lite grann på Argentina haha xD men inte på Tyskland! Så jag hoppas att dom får rejält med spö av England idag :D

2010-06-27 @ 01:00:09
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0