bloglovin

Bai Bai Dänersch

Nu är de ute!
Keisuke Honda, vad tror ni, världens nästa storspelare? Han var riktigt duktig, passade fast han enkelt kunde ha gjort mål. Och hans vackra frispark, känn pressen Sörensen ;)

Har läst lite mer om Guc, om biblioteket, och kommit på att det är en ganska bra skola ändå. Hittat en film jag ska låna det första jag gör, en dokumentär om jordens undergång :D Verkar jätteintressant, bara den finns inne så är den min!

Idag var det sista arbetadagen för den här veckan, vi åkte och fikade hos farmor, jordgubbar och kakor. I morgon antar jag att det blir midsommarfirande någonstans, och hissa stången i kära vackra bruket ... På lördag - bada? Nån mer som vill, det sägs bli jättevarmt på lördagen.

Finger Eleven – Paralyzer, en riktigt bra låt.


Kommentarer
Postat av: Isabell

Haha du har redan länkat den låten.

2010-06-24 @ 22:53:39
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Patricia

Hej då, Danmark! :D

Dom hade ju skrivit på en flagga "vart e svenskarna?"

Men då skrev Leifby "Vi åkte iallafall inte ner till Sydafrika och gjorde bort oss iallafall" haha xDOO skulle det vara fint väder på lördag!? Men då skulle det ju vara trevligt om vi kunde åka å bada :)

2010-06-25 @ 00:30:26
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt att bada. =)

2010-06-26 @ 13:38:06
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Svar: det är eget mönster jag har använt mig av när jag har sytt shortsen, det är inte så svårt bara man vet hur man konstruerar ett grundmönster för byxor. Så du gillar fotboll, då antar jag att du har följt vm?

2010-06-26 @ 14:40:09
URL: http://sixteenfeet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0