bloglovin

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan allihopa ^^
Mitt huvudintresse just nu är nog att virka amigurumisar. Jag kommer att skriva om dem jag har gjort, om dem jag håller på med och mina ideér inför kommande amigurumisar som svävar runt i mitt huvud. Jag har virkat i snart ett år, helt självlärd - jag lärde mig att virka genom ett nummer av Shojo Stars där Mia Bengtsson (författare till boken Amigurumi) visade hur man ger liv åt dessa underbara och uppiggande figurer. Då förstod jag inte alls mycket, bara virkade en maska här och var där jag tyckte det behövdes - och jag vågar säga att jag verkligen har gjort framsteg fram tills nu.
Min favoritdel med att skapa amigurumisar är nog den sista delen, placera ut och montera dit kroppsdelar och till sist ge den ett namn. Det liksom spritter till i kroppen på mig av glädje och lycka över möjligheten att ge en varelse liv.
Jag kommer också att berätta om mitt dagliga liv, allt från vänner, musik och fotbollsträningar till de irriterande ting som envisas med att dyka upp när man minst behöver dem.
Ni får ursäkta allt detta trubbel som kommer att dyka upp inom den här första tiden.
Hoppas att ni tittar hit igen inom en ljusare och inte lika rörig framtid.


Kramar

Lovisa


Kommentarer
Postat av: Anonym

testtest

2010-01-05 @ 21:48:19
Postat av: Ellenor

ja den var väl fin fin bild!

2010-01-06 @ 13:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0