bloglovin

Barbamama på G

Puh. Jag önskade en låt i morgonpasset i P3, gjorde det bara på måfå, tänkte aldrig att det kunde hända mig. The White Stripes - Seven Nation Army blev min låt och motiveringen: "En låt som får mig att vakna upp och orka hela dagen" (typ). Igår ringde en tjej upp från P3 och sa att imorgon ringer Martina dig tio i sju. Och jag bara gapade. JAG. Av alla. Så bra var inte min motivering tycker jag >< Men men nervöst var det.
Nu har det börjat hända något i VirkStugan. Barbamama har en kropp, huvud och snart något att stå på, hon ska strax få sina ögon ditsydda och munnen broderad - Ibland går det ^^ Här är bilden på den halvfärdiga Barbamama som hon såg ut innan jag tog itu med henne.Nu ser hon betydligt bättre ut. Här har ni den förväntansfulle Barbapapan :)

Han vinglar där på läskeburken. Halvfärdig såg han helt skitläskig ut. Nu ser han inte ut som det i alla fall. Bara lite smått hög.

Fick lust att lyssna på lite bra, oförståelig filmmusik; och vad är då bättre än den här?
Ha det bra, och så kanske Barbamama och Barbapapa får träffas för första gången i morgon. Och jag har ju alla ungar kvar *deprimerad* Det lär ta ett tag innan familjen är fullbordad.


Kommentarer
Postat av: sarah

hej hej bara jag som kikar in. Kul me en till blogg att läsa när man ska va ledig. Vilka fina figurer, ser fram emot fler. Ha det bra och hälsa din mamma att hon inte behöver vara orolig för ditt bloggande;).

Vi ses

//Kusin sarah

2010-01-18 @ 13:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0