bloglovin

Pelv och Katt

Nu när skolan har dragit i gång igen har jag inte hunnit (och orkat) virka så mycket -.- Men det ska det bli bättring på. Det visade sig att Barbamama inte ville bli så stor som hon skulle bli, men jag har mönstret jag skrev ned medan jag virkade den första så det ska nog inte bli så svårt att knåpa ihop en till ^^ Hon kan få ta del i nästa Barbafamilj som ska virkas, en lite mindre. Men den får ni vänta lite på.Pelv och Katt.

Här är i alla fall en kisse som jag virkade för ett tag sedan^^ Orange är han, kanske för orange för kameran, men ni ser ju vad det föreställer (hoppas jag).
Jag tror han är inspirerad av Pojken. Lagom tjock, visserligen är ju inte Pojken lagom fet, men ändå. Färgen har jag ju träffat rätt på :D Hittills är nog han min favorit, även om han fortfarande inte har någon svans eller bakben. Hittade garnet i en realåda i en garnbutik, så antagligen finns inte det ett nystan kvar till mig. Inte bra det, att köpa reagarn om man planerar något större ... Än så länge är det ingen som drabbas.

Medans jag sitter här och skriver ligger Elvis på sängen och myser. Jag önskar jag vore en katt. De verkar ha det så trevligt, sova bort dagarna och springa runt. Problemet är väl maten, men den är det nog inget fel på för en katt. Undrar vad han tänker på när han glor på mig. Säkert bådar det inte gott ;___;

Hoppas syster min blir nöjd med min uppdatering ^^
Hörs.


Kommentarer
Postat av: Isabell

Svar: Ja jag kom på det. Höjer nog senare. thxbaiiiii ;)

2010-01-22 @ 20:25:12
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0