bloglovin

Mormorsrutor :D

Idag har jag virkat en hel del. Alla björndelarna är klara för montering och stoppning, men jag måste vänta in ögonen från Jannas Amigurumisar först som kommer i början på nästa vecka. Sju par ögon blev det, mina allra första säkerhetsögon faktiskt.

Jag har för ett tag också suktat efter att göra mormorsrutor. Så idag tog jag tag i det och sökte upp en jättbra sida där man lär sig allt steg för steg. Den som aldrig virkat får lära sig från början, och sen får man mönstret på en ruta såklart. Här är en länk till alla som vill titta dit. Jag gjorde tre stycken efter lite övning och de blev retrofärgade.

Jag vet inte än hur många jag ska göra, eller vad det ska bli, och för tillfället har jag så ont i fingrarna att jag inte orkar göra fler ... Fästa trådarna måste jag ta itu med också. Men jag ska använda de här färgerna och så får vi se vad det resulterar i.

Jag vill göra mormorsrutor med en massa färgglada garner med, men de får vänta ett tag till.

Annars har det varit en lagom normal dag, snö upp till låren och skyhöga snöbackar. En hel del murrningar och snö innanför tröjan har det blivit, men det står jag ut med :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0