bloglovin

Hemligheter

Idag har jag virkat på hemligheter. Kan inte lägga ut bilder i fall en födelsedagsnisse tittar hit. Ni får veta sen, när presenten är given, vill så säga. Och så kanske det kommer små ledtrådar i fall jag inte klarar av att hålla den hemlig. 
Sen har jag börjat som vanligt med ett arbete jag inte ska göra, som jag inte har en aning om vad det ska bli och sen tar det år innan projektet är slutfört. Typiskt mig. Hittade jättefina amigurumisar på GourmetAmigurumi ^^ Det är nog därifrån det kommer, den här nya figuren som jag inte vet vad jag håller på med. En sådan fin docka är nog väldigt svårt att göra, men jag får inspiration från dem åtminstonde ^^ Hon virkar från andra hållet, alltså början är ansiktet och slutet sitter i bakhuvudet. På det viset får hon till näsor och en annan huvudform. Det ska jag prova, även om sättet som jag gör på nu inte har något fel i sig.
Skolan börjar på tisdag -.- Tiden går sannerligen fort nu. 
Idag var jag på den första fotbollsträningen för i år. Och min minimala kondition som jag lyckats bygga upp är som bortblåst... Likaså min benstyrka. Om jag ens hade någon innan. Lagom rolig träning, slutet var bäst. Vi fick veta att vi skulle få spela mot Åland denns säsong! JAA :D Jag gillar att åka färja. Till och med färjan till Gräsö XD Jag antar att jag är lite av en båtfantast. 
Avslutar med en lite smårolig och småbraig låt: The Baseballs – Umbrella.


Kommentarer
Postat av: Nadja

tack för kommentaren :) Färgen heter #821637 roligt att du gillade den!

2010-01-10 @ 21:46:51
URL: http://wienervals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0