bloglovin

Virka + fotboll = sant

Som jag lovade ska jag visa upp hur födelsedagskortet blev till min mor. Jag har använt ett lite hårdare vitt papper som bas och dekorerat med olika pappersbitar för att få "shabbylook". Jag har alltså inte använt stämplar av något slag utan eldat och målat med tunn vattenfärg för att få det mörkare och mer romantiskt :)


Fast jag lovat att visa upp bilder på födelsedagskortet ville inte blogg.se det. I morgon hoppas jag på det bättre :)
Jag sitter och tittar på Barcelona - Malaga, Malaga är helt fantastiska, de har kämpat hela första halvlek och inte ett enda mål har varken släppts in eller gjort. Zlatan är som sagt inte i sin toppform, om han nu någonsin kommer bli det igen. Lite tafatta försök till mål, men han är verkligen inte matchens hjälte än så länge. Den som förtjänar den titeln är nog Xavi - hans klackspark var helt otroligt snyggt gjort och när han dribblar förbi motståndarna är det bara att släppa ögonen från virkningen ett tag.
Matchen innan var det Real Madrid - Tenerife som spelade, där vann Real med 6-1 och Ronaldo fick tillslut sitt mål. Det var väl tur det, annars hade han nog blivit tjurig.

Jag virkar alltså medan jag kollar på matcherna, det är väldigt mysigt och mycket enklare att koncentrera än om man virkar samtidigt som en serie eller liknande. Det blir ett kuddfodral, och bilder kommer så småningom.

Nu tror jag andra halvlek har startat, så vi höres!

Kommentarer
Postat av: patricia

Zlatan kommer nog att komma igång igen om jag får tro!! :D

Ronaldo var väldigt snygg idag iallafall haha xD

2010-02-28 @ 00:21:25
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0