bloglovin

Bye Bye Bjoern

Nu är Björn såld. Han var och kommer alltid att vara den mest självständiga björnen jag träffat på. Här kommer ett par gulliga bilder på honom i min komponerade fotostudie ^^

Björn var den första 'gurumin som fick prova på att ha säkerhetsögon. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och det var enkelt och snyggt med dem ^.^ Så fort jag fått hem dem härifrån, slet jag upp kuvertet och eftersom jag är jag var jag ju bara tvungen att sätta ihop ett par på en gång, utan nåt virkat emellan. SJÄLVKLART fastnar dessa delar ihop och så var det paret förstört. MEN MEN jag ska sitta och pilla någon dag då jag har tid och ork, så kanske det löser sig :)
Tilllslut, om vi nu ska tillbaka till ämnet, fick Björn bara en blomma på sin halsduk istället för två, men det blev gulligt än då ^-^
Hoppas Björn får det bra i sitt nya hem. Och jag hoppas att han får ett finare och mer personligt namn.
Och jag tror att min signatur på amigurumisarna jag virkar nog är en halsduk. De allra flesta har en, randig helst.

En extremt bra låt som man får lyssna på på Grooveshark är i alla fall Snow Patrol - Chasing Cars. Som om inte annat är en väldigt bra sida om nu inte ens Spotify fungerar :)

Och appråpå Bye Bye Bjoern (vilket är en engelsk översättning säger vi), Bye Bye Bye-dansen är helt bäst :D Enormt skön dans >< Ska ta och lära mig den.


Kommentarer
Postat av: Thessan

Så söt!

2010-02-08 @ 19:16:23
URL: http://thessansamigurumis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0