bloglovin

Scraplandet - Here I come

Eftersom min mor fyller år om ett par dagar kände jag att det behövdes ett fint kort att ge - scrappat såklart :)
Fram med alla papper och pynt som legat orörda några månader och pyssla, det är så härligt att ha något att scrappa! Jag har nästan inga fotografier att scrappa så det blir oftast inget eller något halvbra, och då är det ju bättre att vänta. Men kort av alla dessa slag går ju nästan alltid att scrappa, det behövs oftast ingen foto och man kan göra hur många som helst som kommer till användning.
Jag har tyvärr inga fina stämplar, faktiskt inga alls, så en "shabbylook" var svår att få till. Det resulterade i att jag satt med en tändare och brände lite försiktigt i kanterna, och målade med svag vattenfärg för att få en "traslook", och jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Kan tyvärr inte lägga upp en bild idag, men det kommer om inte annat en imorgon :)

Jag satt och letade efter citat som skulle passa till, det gör jag för att få kortet mer personligt och roligare, och hittade två bra sidor, Pricken över livet och Ordspråk.se. Här är tre klockrena citat:

 - Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag.
Källa: Samantha Fox, utvikningsflicka och popartist

 - Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.
Källa: Lily Tomlin

 - De flesta lögner om blondiner är falska.
Källa: Cincinnati Times-Star

Jaa, det var nog det för den här gången :) Eller just det, jag har blivit inspirerad av min syster, hon gjorde för ett tag sedan ett skrivbordsunderlägg och nu är det min tur att prova på. Det blev en picknick-inspirerad bakgrund med fotografier från Grövelsjön och en kopp te - mys. En bra start på mars månad ^^För tillfället tittar jag på anime (Jag vet - IGEN) och en alldeles otrolig sak har inträffat! Ni vet min oöppnade Fantaburk som står på skrivbordet och har gjort det sen i november borde det vara - har öppnats! Av självaste mig! Jag vet inte vad som fick mig att göra det, kanske eftersmaken av popcornen som behövdes sköljas ner XD

Ha en fortsatt bra kväll //Coach Lovisa


Kommentarer
Postat av: patricia

haha xD nää inte så mkt faktiskt! så jag förstår inte varför den heter "tung" kladdkaka xD

2010-02-27 @ 15:55:58
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: Isabell

Woho, thanks for länkning! Jag ska göra ett för varje månad. :)

2010-02-27 @ 19:16:23
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Isabell

Svar: Oj, skall åtgärdas på momangen!

2010-02-27 @ 20:36:09
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0