bloglovin

Ibra Ibra

Efter matchen mellan Barcelona - Malaga igår kväll var jag tvungen att kolla upp den store stjärnan Zlatan för att se hans framgångar under åren. Mot Malaga kändes det som om han liksom var utmobbad, i början av första fick han sina chanser men sumpade dem och ju närmare slutet det blev hade han nästan ingen bollkontroll alls. Men i de sista tio minuterna gjorde han Målet med stort M - tyvärr gilldes det inte, men man såg lite av hans gamla jag komma tillbaka. Matchen vanns av Barca med 2-1, men det var nära att bli oavgjort flera gånger. Jag tycker Malaga spelade helt fantastiskt mot serieledarna, och en seger för dem var inte långt borta.

Men tillbaka till videorna och Ibras förflutna, jag har aldrig sett en match med han spelandes i varken Ajax eller Inter, men jag önskar att jag gjort det. Titta bara på det här:Helt otroligt underbart spel. Och jag överdriver inte.

Jag vet inte vad Blogg.se har för fel, bilderna på fördelsedagskortet vill inte laddas upp helt enkelt. Håll er till tåls.


 
Men den här bilden verkar fungera bra den. Hm.
Det är en Norgestrand, vackert som in i ****.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0