bloglovin

Det är alltid roligt att riva upp saker man kämpat med.

Var till Östhammar idag och passade på att träffa Bella och Cassies :) Riktigt trevligt var det, och jag kände mig som en gammal tant när vi satt och diskuterade allt som hänt i somras. En morotskakemuffins med fejkgegg uppepå och en varm chokald utan grädde - mums ^^ Det gillar man. Och jag är inte ironisk, jag försöker bara sammanfatta dagen utan allt för mycket smileysar (*asg* det här funkar ser jag. Men jag menar det.).

Passade på att införskaffa mig lite nytt garn, gult. Pissgult eller ekologisk gul om man nu vill vara exakt. Kissekologiskt är en härlig färg. Kikade lite på knappar med, hittade av ren tur små svarta säkerhetsnosar som jag direkt tog av :) Sen strosade jag iväg och kom underfund med att jag skulle prova på att virka en sådan här bil, i min vackra gula färg såklart. Allt gick som smort ända tills monteringen. Då jag med viss hjälp upptäckte att det inte var den bästa färgen för en personbil.
Och som rubriken säger, jag rev upp allt. Nu funderar jag på vad man kan göra med en färg som inte är den charmigaste men ändå platsar i mitt hjärta - någon klok tanke måste jag ha haft för att köpa den.

Nosarna verkar spännande, får se om jag knåpar ihop något i helgen :)Mysbild idag.
Mysdag igår, bara att bänka mig framför Tv:n på söndag! Vi måste ju lösa skattjakten tillsammans Patricia :D Tänk om vi hittar guldtackan *förväntansfull*


Kommentarer
Postat av: patricia

Vi måste hitta guldtackan!! :D

2010-02-25 @ 21:07:47
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: patricia

ää vi kommer att klara det haha xD

2010-02-25 @ 22:05:02
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: patricia

Jo den var fin! Den var liten å röd haha xD

2010-02-26 @ 16:05:11
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: patricia

Har du hittat på någon bra glädje bild då?

2010-02-27 @ 16:35:56
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0