bloglovin

Positivt med papptallrikar?

Idag har det varit en fin dag. Vi fick julmat till lunch, visserligen papptallrikar, men jag tycker det förhöjer campinkänslan lite grann, att "vi har allt bra liv här fast vi har dålig mat, bara vi är tillsammans", på något vis. Eller, så ville jag bara säga något positivt.
Igårkväll virkade jag ännu en miniatyr-korv-med-bröd-nyckelring på beställning, de är så roliga att göra :) Jag har ju, som många andra virkade också har sagt, att de inte velat börja med att virka mat eftersom det verkar så trist. Så tyckte jag med som sagt, men alla fina bakelser, godisar som går att göra stred emot denna fördom, och nu kanske jag börjar mig smått in på matfronten. Det finns så mycket att göra där, på något vis, jag antar att det är det som lockar. Härnäst på att-virka-listan så fort julklapparna och beställningarna är klara, tänkte jag göra tacos, vilket för övrigt är det godaste som finns, hamburgare eller vad sägs om pizza? Mycket matrelaterat har det varit idag, på kalligrafin för ett par timmar sedan skrev jag bara en massa maträtter, så fint jag kunde.

Nu ska jag återgå till skolarbetet. Eller skolarbete och skolarbete, sista veckan är allt slut på sådant. Virka och diska, det är vad jag ska göra. Jag hör av mig igen, när veckan har gått och då har jag förhoppningsvis en massa roligt och virkat att berätta och visa upp!

Kommentarer
Postat av: Elaine

En till positiv sak med papperstallrikar är ju att man bara kan dummpa allt i sopkorgen xD haha

2010-12-15 @ 19:39:52
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Elaine

sv: haha förlåt X)Jo jag kom på att du förmodligen skulle påpeka det när jag postat kommentaren. Jag tror att det är det så ja, men är man lat är det skönt att bara slänga allt x) förlåt

2010-12-15 @ 20:49:17
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Isabell

Ååh där är ju illustrationen jag länkade till :D

2010-12-16 @ 22:22:08
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0