bloglovin

2010

Jag har sett att andra har gjort en sammanfattning av året, innan det tar slut, så då tänkte jag, varför inte? Det är kul att se hur man har utvecklats. Förresten, så var det precis ett år sedan jag startade den här bloggen, januari 2010 närmre bestämt. Ni kan klicka på bilderna för att se dem större, jag har även länkat vissa bildtexter till respektive inlägg så att ni kan gå och kika tillbaka direkt.
Januari
Startskottet kan man säga, för min "virkkarriär". Barbapappa, som nu har blivit mitt signum nästan, skapades för första gången. Märk väl hur mina fotografiska kunskaper utvecklas med, host.
Februari

Mina allra första säkerhetsögon införskaffades, därav blev det mycket sådant bland det virkade. En egen fotostudio komponerades ihop och ett hjärtmönster kom till.
Mars
En hel hög med påskkycklingar kom till, samtidigt som en viss herr Elvis var väldigt söt. Visserligen ingen virkad katt, men han är för bra för att utelämnas. Också ett lejon började vandra på virknålen. Först i ...
April
... blev Lejonet färdigt. En Aminekokatt lämnades över hos min farmor som födelsedagspresent och en ytterst liten kanin blev en annans nya kompis.
Maj
I maj blev det inte så mycket virkat, det var sista skolavslutningen i grundskolan, Londonresa och en massa annat. En liten kompis till ett födelsedagsbarn och en blomma från Martha Stewart kom till dock, mitt i all stress.
Juni
De första Barbapappabarnen virkades på beställning, tillsammans med sin mor. Elvis och Kolan blev riktigt bra vänner under sommarlovet, och jag och mina fina vänner åkte till Gröna Lund.
Juli
Barbafamiljen färdigställdes, jag började maila med Michael från USA och det var fotbollsVM såklart! Tyskarna hade mitt stöd, men det räckte visst inte till (host) utan Spanien tog hem guldet.
Augusti
Elvis åkte barnvagn avsedd för dockor med en hätta på huvudet, inte helt ovanligt här hemma. Jag, Patricia och mor och far var och såg Sverige - Skottland, helt undetbart roligt härligt trevligt, ska göras igen! En virkad bil till en nyfödd flicka virkades med under de långa, många sommardagarna. En virkad älg till far på födelsedagen fick posera på spisen. Och roliga inlägg som försvinner. Haha, det är allt roligt att läsa igenom allt man har skrivit.
September
Nästa Barbafamilj började virkas på beställning, skolan tog mycket kraft och jag själv fyllde 16 år. En viss herr Kolan hårade enormt under september månad, och mycket ork gick åt att kamma honom.
Oktober
Barbafamilj numero zwei färdigställdes, tiden på arkitekturlektionerna gick fort och vi hade väldigt roligt, i våran grupp lärde vi ut spanska och tyska samtidigt som en ritad Elaine fick bo i vårat multi moderna dassbygge. Tottenham blev med ens, bara så där, mitt absoluta favoritlag, och Gareth Bale får titeln Världens Bästa Fotbollsspelare. Av mig. Zlatan Ibrahimovic framgångar i nya klubblaget Milan hyllas såklart med.
November
Under november månad komponerade jag ihop ett Ugglemönster, en liten apa och en massa smarriga bakelser. En virkmånad helt enkelt, under kylan.
December
Jag virkade korvar i alla storlekar, glass och kakor. Julklappar så som en kattgrytlapp och mer bakelser kom till. Jag skulle gärna ha lagt till lite smått som står här och väntar på fotografering, men än så länge är det hemligheter. En till Barbafamilj har påbörjats.
Hoppas det har varit lika roligt för er som för mig, det var i alla fall väldigt intressant att blicka tillbaka, hur tiden går så fort, men som om det skulle kunna ha varit igår jag virkade den där blåa kaninen eller älgen.
Pjuh. Det tog ett tag, närmare en timma för att välja ut, klistra in bilder, länka och skriva bildtexter. Men kul var det, nu i efterhand. Nu ska jag nog ta och kolla igenom alla mina konstiga inlägg som jag skrivit, jag blir full i skratt bara jag läser vad jag har gjort egentligen.
Alla borde nästan ha en blogg, eller för all del, dagbok, just för att kolla tillbaka på tiden som gått. Aha. Nu kom jag på att det kanske det det är till för med?
Hoppas ni orkade ända hit, det var fedt värt tycker jag i alla fall. Kramar!

Kommentarer
Postat av: TRE SYSTRARNA I JEANS

Hejjsan!

Var gärna med och tävla i våran tävling på bloggen!

Fast just du inte vinner så blir alla som deltagit länkkade! (:

Ps. Destu mera kommentarer du skickar, destu mera länkkar får du!

KRAM / TRE SYSTRARNA I JEANS

2010-12-29 @ 17:42:20
URL: http://tresystrarnaijeans.blogg.se/
Postat av: Elaine

Klart att det inte gjorde något, jag har ju gjort detsamma;) haha. Hade faktiskt inte tänkt lägga upp en bild på dig för trodde du inte villd det,men vbill du det så gärna så ska jag det;) haha..elller inte, vi får se X)

2010-12-29 @ 22:19:50
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej!

Vad kul att du hittade in till min blogg. Roliga saker du gör. Imponerad över att du gör egna mönster, så långt har inte jag kommit än, ha ha! Ha det bra så ses vi i varandras bloggar ;)Hälsningar Camilla

2010-12-29 @ 22:50:48
URL: http://www.frokensotspyssel.blogspot.com
Postat av: Elaine

Jag orkade läsa allt stolt;) hahaskoja bara X)

londonresa va?!:O och att du ska virka så!;O

håller med, alla borde ha en blogg!

2010-12-30 @ 19:05:43
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0