bloglovin

11 punkter inför 2011

Idag har jag inte virkat alls, utan bara försökt spåna ideér så att jag kan testa min, inte så nya längre, Dymo Caption Maker som jag vann för ett tag sedan. Men det gick inte så bra, så därför övergick jag till att klottra istället. När man drar ur sig allt möjligt kommer det så mycket mer, och vips satt jag där med en lista på vad jag vill ha gjort under det nya året. Punkterna blev passande nog 11 stycken att ta tag i år 2011. Några var till exempel att jag skulle införskaffa mig en datamus, vilket jag ännu inte har gjort, äta på en tacorestaurang och ta bättre hand om mina stackars blommor.

 

Det var riktigt roligt att scrappa och att få använda min Caption Maker, typewriter är ett av mina absoluta teckensnitt. Det var svårt att få en rättvis bild eftersom det är så pass mjolnigt inne, gult ljus, varmt (?) och mörkt.


Kommentarer
Postat av: Isabell

... ... mjolnigt..?

2010-12-30 @ 20:54:37
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tja!

Såg din kommentar om mönstret på munken med frosting. Hittade mönstret på den på Lionbrands hemsida, det är gratis att vara med där men allt står på engelska. Jag har översatt det till svenska för mig själv, kan maila det om du vill? Är för bekväm för att läsa på engelska. Hör av dig om du är intresserad! Men den blev verkligen pytteliten, ha ha!Hälsningar Camilla

2011-01-01 @ 22:58:19
URL: http://frokensotspyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0