bloglovin

Lovisa räddar världen

Idag har jag på mitt vis räddat jorden, i små mått mätt, men fortfarande är det något som räknas.

 

Jag har tagit ut Kolan och låtit honom äta upp en bit av gräsmattan, på så sätt behövs det inte alls lika mycket bensin till gräsklipparen (okej, max en milliliter har jag sparat, men det är alltid något).

Sen hade jag en hel hög med fler saker som räddat världen idag, dock kan jag inte komma på dem nu. Kanske för att de inte stämmer så bra. Det är alltid så här, så fort jag kommer på något vettigt att skriva här, kan jag inte det, för jag helt enkelt gör något annat just då. Men jag går och tänker ut precis ordagrant vad jag ska berätta för er, men så fort jag hamnar vi en dator är det som bortblåst. Bli inte förvånade om det kommer ett tomt inlägg någon gång. Då har jag bara ide- och minnestorka och vill bara visa att jag lever.

 

Som ni kanske har upptäckt har jag gjort den här bloggen mer egocentrerad, men mest för att underlätta. Det är kategorierna som ändrats, och jag har nyss flyttat varenda Allmänt-inlägg till de andra kategorierna, bara för att jag har tröttnat på ordet Allmänt. Men Lovisa räddar världen kommer förhoppningsvis bli intressant.

 

(Okeej, det har visst hoppat fel lite här bland inläggen, En Betydande Filur ligger här under verkar det som.)


Kommentarer
Postat av: FELICIA!

Jag körde på stort direkt! Har bara gjort småresor runt i Europa, typ tre gånger! Med ALLT kostar det runt 100 000, men inte ett öre mer.

2010-08-09 @ 23:49:12
URL: http://aicilefs.blogg.se/
Postat av: Elsa

Det är samma sak med mej och det fina ordagranna sakerna som alllldrig kommer. D:

2010-08-15 @ 18:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0