bloglovin

Bring Me Everyone

Just nu sitter jag här i mörkret (bilden är tagen med en mobilkamera, därav den utmärkta kvalitén), med fokus på Manchester United vs West Ham, medans jag virkar vidare på Barbapapa. Verkar som om West Ham var tvugna att vinna den här matchen för att ha någon chans i framtiden, men det är totalt omöjligt mot laget som leder med tre noll, helt underbart spel och fantastisk teknik. Manchester United är ett av mina favoritlag, sen har vi nog Tottenham med. I Premier League då då. En kvart kvar, West Ham kommer inte direkt vända, så det är inte jättespännande. Ronney är märkbart bättre än i VM.

It's Gonna Be Me

Jag virkade ju en liten bubbla till en liten tjej, det var riktigt roligt med något annorlunda och dessutom var det på frihand efter att ha blivit inspirerad av Virkverkets fina bilar. Hittade även ett mönster på Ahlgrens Bilar där, ska nog bli några sådana med när jag hinner.

Det går jättefint i skolan, har hittat en massa nya trevliga vänner och är inte så jobbigt att ta sig till och från skolan heller. Eller ja, säger jag efter en vecka. Jag återkommer om en månad, får vi se hur less jag är då.
Helgen kommer bestå av matteläsning, fotbollsmatch om jag tillfrisknar helt och förhoppningsvis en hel massa virkning. Nej, nu ska jag återgå till mitt vattendrickande, hoppas det kan stilla hostan, och läsa vidare på alla möjliga sidor. Kommer nog att lägga mig snart med, är riktigt trött (redan skoltrött, vad säger man) och en utsovning imorgon tackar man inte nej till.
Ha det bäst under helgen!

Kick In The Teeth


Först var det en bild från Sverige - Skottland, som ni ser hade vi väldigt bra platser, såg Sveriges fina mål extremt bra. Sen har vi en biobiljett, svarade ju på en mopedenkät någon gång i början i sommaren från vti, och lovades en biljett, underbart, nu kan jag gå på bio folket! Får nog bli Shrek 4, Vampires Suck eller Harry Potter 7 del 1 som blir användningsområdet antar jag, om det inte kommer en till bra film.

Dagen har varit bra, dock har de tagit bort min fredagssovmorgon och satt dit ett extra matteAB pass, men sånt får man ta. Imorgon ska ettorna ha brännbollsturnering, få se hur det går.

Jag håller på att virka ett pennfodral, tar sin tid eftersom det är ett väldigt tunt garn med tunn virknål, men går går det. Nu ska jag ta tag och börja virka en till Barbapapafamilj och hitta garn till en liten apa, hörs!

I Need Some Sleep

Den här dagen har varit en extremt tråkig och seg dag. Just nu dock, känner jag mig väldigt taggad inför morgondagen faktiskt. Vilket borde vara ett gott tecken, hoppas jag. Nu kallar jag sommarlovet officiellt slut, skolan börjar på riktigt, likaså fotbollen världen över. Förhoppningsvis kommer jag fortsätta uppdatera så ofta jag kan, men det kommer definitivt bli tystare här. Blir väldigt glad av att läsa era kommentarer, så fortsätt att ifrågasätta eller hålla med om det jag skriver, det är bara intressant att få höra andras åsikter :)
Är det något mer eller mindre ni vill läsa om, så säg gärna till, så ska jag tänka över saken ;)

Pappersblommor ála Lovisa

 

Med hjälp från Svensk Scrapbooking har jag vikt och klistrat ihop de här små söta blommorna, det var väldigt knepigt men jag är väldigt nöjd över resultatet! Två olika modeller och lite Stickles och gamla glitterlim på toppen, sen får jag se vad det ska bli av dem med. Jag blir ju i och för sig bara glad av att ha dem ligga framme, men något användningsområde måste ju finnas. Den lila ser nästan verklig ut (i verkligheten då då, inte på bild) men jag tror de beige/guldiga blev mina favoriter. Bladen ser inte mycket ut för världen, men de blir nog fina tillsammans sen.


All The Small Things

YEASH. Febern har packat och stuckit, hostan likaså. Så gott som i alla fall.
Hoppas ni har det bra i era (nya) skolor, de som går i skola av er.
Jag har virkat lite grann nu den här veckan, en älg åt min far som fyller år snart. Det går verkligen att virka allt.


Biffy Clyro - Bubbles. Love it.

 

UPDATE: Så trodde jag, ja. Och jag visade ha mig fel med. Hostan is back in business, men jag har fördrivit dagen med att lära mig ripplevirka, eller rippla kanske det heter riktigt fint blir det och roligt är det med. Sen har jag designat om min skolkalender, ganska nöjd med resultatet om jag får säga det själv. Enkelt men bra. Plus att jag har klistrat in busstiderna på avigsidorna av framsidan och baksidan, vilket är bra om man är lite virrig som jag. Nu sitter jag och suckar och tröstäter Ahlgrens bilar och suckar lite till, livet är allt bra hårt ibland.

 

Kan inte vänta tills den tredje september och den sjunde heller för den delen. (Sverige - Ungern, Sverige - San Marino)

Och så fyller jag ju år snart med.

 


Mainstreama Lovisa

MEN VA IN I.

 

Skrev om vad jag gjort den här sommaren, sista innan gymnasietiden börjar. (Gissa om jag råkade radera allt.) Det visade sig att jag har väldigt dåligt minne. Det enda jag faktiskt kom ihåg var att jag jobbat fem veckor. Resten går inte att placera.

Och nu blev jag väldigt bekymrad över om jag verkligen har utnyttjat lovet till max. Vilket jag inte gjort. De sista fina varma dagarna här och nu, de spenderades inomhus för att få bort febern/förkylningen. Vilket den inte har gjort. Försvunnit.

Nu får vi se om jag trivs i klassen, inriktningen och skolan, annars ska jag kolla upp den där andra. Design är svårt att ha en framtid inom. Då satsar jag hellre på något annorlunda, med betydligt mindre skola och små klasser. Sa jag att det skiljer mil mellan dem? ... Kilometer då. En klant som jag skulle i varje fall inte villa bort mig på bussarna utan bara kunna gå tio meter från stationen och komma rätt. Om jag nu byter då. GUC kanske är underbart.


I like it

Mina systrar försöker övertyga mig om att "sjukhunden" kommer bota mig, vilket är ett slitet hund gosedjur. Vi får väl se hur det går med det.

Lovisa räddar världen

Idag har jag på mitt vis räddat jorden, i små mått mätt, men fortfarande är det något som räknas.

 

Jag har tagit ut Kolan och låtit honom äta upp en bit av gräsmattan, på så sätt behövs det inte alls lika mycket bensin till gräsklipparen (okej, max en milliliter har jag sparat, men det är alltid något).

Sen hade jag en hel hög med fler saker som räddat världen idag, dock kan jag inte komma på dem nu. Kanske för att de inte stämmer så bra. Det är alltid så här, så fort jag kommer på något vettigt att skriva här, kan jag inte det, för jag helt enkelt gör något annat just då. Men jag går och tänker ut precis ordagrant vad jag ska berätta för er, men så fort jag hamnar vi en dator är det som bortblåst. Bli inte förvånade om det kommer ett tomt inlägg någon gång. Då har jag bara ide- och minnestorka och vill bara visa att jag lever.

 

Som ni kanske har upptäckt har jag gjort den här bloggen mer egocentrerad, men mest för att underlätta. Det är kategorierna som ändrats, och jag har nyss flyttat varenda Allmänt-inlägg till de andra kategorierna, bara för att jag har tröttnat på ordet Allmänt. Men Lovisa räddar världen kommer förhoppningsvis bli intressant.

 

(Okeej, det har visst hoppat fel lite här bland inläggen, En Betydande Filur ligger här under verkar det som.)


En betydande person

Jag utmämner härmed Patricia till världens positivaste, säkraste, roligaste, snabbaste, modigaste och så klart bästa förare i mopedåkning.
Hon har tid att sitta och tjafsa fotboll och tjocka förbipasserande gubbar med mig samtidigt som hon gör världens vänstersväng och klarar strupen utmärkt.
Nu kanske jag överdriver lite mycket enligt er, men om jag vore en annan förare än den jag är idag, den som krockar med hömaskiner, vurpar stup i kvarten (med passagerare), tappar bort backspeglar och spiller bensin på det som ligger närmast; då skulle jag vilja vara som henne.

You've Got The Love

Bakade kladdkaka med systern min, eller ja, hon bakade, jag klippte bort lite papper från formen. Med hallon och glass blev det succé, nu ska det kollas på Halvblodsprinsen och enligt systern igen "tycka synd om Malcolm". Vilket han inte hette, men det ska hon inte behöva bli bedrövad över.
Laddat hem en massa låtar med, nu ska det lyssnas!

Pretty. Odd.

Har just suttit och raderat en hel hög med låtar från min ÄGD önskar Lovisa-lista, väldigt frustrerande, eftersom en del låtar bara är sådär-bra. Har hittat en massa nya dock, det blir så när man lyssnar på Digilistan.

 

Mumford & Sons – The Cave

 

Wonderful, wonderful.


Kaffeman önskar en bra dag

Bara jag som har datorn täckt av flugbajs? Antar det.

 

Nu ska det strax åkas till Film där jag ska leka kioskmongo. Med andra ord sälja kaffe och korv och läsk, men korven och kaffet har jag överlåtit på min kollega, dels för jag är lite immun mot det och dels för att jag aldrig har lärt mig koka korven och kaffet, utan överlåtit det på min nu, bortresta kollega. Lämnar mig i sticket bara.

Så idag kommer min lunch antagligen bestå av korvbröd, Fruxo (mitt absoluta favoritgodis just nu) och vatten.

 

Ah, jo, jag var nära att döpa Kolan till Kaffeman, av alla namn, vilket passade ganska bra in idag? ;)


I Do What I Do

Satt just och skrev världens inlägg om våran lilla tjocka akvariefisk.

 

Det var inte ens intressant.

 

Det här tar priset.

 

Slänger in en bild istället, på något betydligt intressantare.

 

 


Fjällen

 

En blandning av vad jag har gjort den här helgen; vandrat, vandrat och stått emot kalla vindar. Fjällen är underbart. Jag har än en gång kommit på att små krypin är det bästa, stugan var så liten men ack så mysig.

Och sen måste ni ju bara hålla med om att jag är en ypperlig fotograf - ett finger kom med på bilden.

 

Nu ska jag gotta mig inför det verkliga livet; fotbollsträning imorgon och serien startar på fredag. Eller lördag. Som ni ser har jag inte riktigt greppat faktumet att vi redan ska börja spela. Men en sak som är bra med det, är att andra serier också startar nu. Som till exempel La Liga, Premier League och så klart EM-kvalet! Om en vecka och någon dag sitter jag där, bänkad på Råsunda och förhoppningsvis bär jag en Marcus Berg tröja. Annars får det bli en gul vanlig en utan namn. Inte någon Ibrahimovic här inte, aj aj.