bloglovin

Trubbel i paradiset

Rättegången var hemsk, det kändes som om man verkligen trängde sig på de där ... vilka det nu var.
Förstod inte riktigt innebörden heller; ena gången var hon emot "Jag ska döda dig" och andra gånger inte. Hm. Dilemma kan man nog kalla det, vi får veta hur rättegången slutade på måndag hörde jag. Om man nu vill veta.

Strosade runt i Uppsala ett par timmar, blev tillsagd när jag frågade om ett lånekort på Stadsbiblioteket att "eftersom du är minderårig och behöver en målsmans underskrift kan du tyväääär inte göra det själv. Men om du är riktigt snäll så kan den snälla tanten där borta i barnhörnan låna dig en telefon så du kan ringa till din mamma och fråga om tillåtelse." EH?! Hallå? Jag tänker inte sno era böcker; underskrift? Men men, jag vände på klacken när hon försvunnit om hörnet och gick ut i det kalla solskenet istället. Det där får jag ta itu med en annan gång.

Lite nytt i garderoben blidde det med, välbehövliga fotbollsstrumpor och lite annat tjafs, sen en fin fin kofta/väst/någonting från NewYorker, äntligen har jag fått användning av mitt presentkort där ;) Hittade en fin sak till skolavslutningen eller liknande, den ser ungefär ut som den jag ville ha förr som nu bara finns kvar i storlek 42; en slags kort overall. Men det låter inte så fint. Fin var den i alla fall, ingen bild på deras hemsida men tro mig, den var *thumbs up*.

Uppsala var som sagt kallt men soligt. Satt och läste lite varstans, vid ån, på stationen, busshållsplatsen, biblioteket, jaa. Det var mys.

Nu ville visst syster min titta på High School Musical 3(OBS! DEN ÄLDRE ;O). YÄH. Jaaaa men viiiisst. Fast vi har ju popcorn och chips hemma satt jag tror jag överlever ;) Och alldeles nyss åt jag den godaste bakelse som finns (fanns dårå), eller ja, den var så god så den blev snusk god. Huh. Tror inte jag överlever en till av de där.

Att blanda färg ska väl inte vara så svårt. Eller?. Mje.

Och jag kan fortfarande inte komma i underfund med vad jag ska ha på skolavslutningen. Eller studenten.


Kommentarer
Postat av: Elsa

jag är klar med va jag ska ha...typ >8D har i alla fall klänning...som du vet ;D....nu kommer jag bara gå och sukta över andra fin klänningar D: men det är skööönt att vara klar tidigt :D

Svar på kommentar:

(angående klänningen):o jag har ingen aning mamma köpte den till mej i går...men bebis/småbarns kläderna är übergulliga <3 (de är faktist det D8)

har HM nån ny kollektion?!?!?!? det måste kollas upp >:D

2010-04-23 @ 23:24:03
URL: http://elesant.blogg.se/
Postat av: Elsa

just ja glömde skriva XD hur va rättegången och vad handla den om? :O hur länge var ni där??

2010-04-23 @ 23:27:21
URL: http://elesant.blogg.se/
Postat av: patricia

sv: Haha! Självklart så ska man se den på bio ;) Tänk dig.. eller nää jag ska inte säga vad jag tänkte skriva haha XD

2010-04-24 @ 14:47:16
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0