bloglovin

Terminatrahelgen HERE WE COME

The Terminator avklarad. Nu återstår bara tre till. Ska i alla fall försöka se den andra delen; Terminator 2: The Jugdment Day den här helgen, så får vi se hur det går med de resterande två.

Filmen var ganska bra, fast den var gammal och specialeffekterna inte direkt var såna man hoppar högt av. Fast scenen där Terminator; alias Schwarzenegger, skär ut sina mysiga sur ur huden var jag tvungen att hålla handen tryckt mot ansiktet. Det var en hemsk scen, men överhuvudtaget var filmen bra. Den får till och med 3,5 på en skala av 5. Det ni.

2:an nu då, har kommit cirka en kvart in i filmen och allt är redan tilbaka på ruta ett.

Blivit tjatad och tjatad och tjatad på att spela Unicorn Attack, ett galet underbart fint spel med den allra finaste låten ever. Nästan. Men den är så bra för att den just kan lyssnas på hur många gånger som helst, och då menar jag verkligen hur många gånger som helst. Här är en Spotifylänk för de som vill ha den; Erasure – Always. ÅH så bra.

En liten mini kanin har det blivit ikväll, riktigt klurigt liten, bilder borde komma imorgon. G'night, nu ska jag återgå till filmen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0