bloglovin

Mindlessast

Se där, nu har jag kommit hem från Uppsala. Har ni smakat dagens på IKEA? Huh. Tro mig, strunta i den. Det var någon slags vinmarinerad kycklingfilé (uuuuuh), cous cous liknande mojs (UUH), spenat vs fisksås (yäuk) och en rödbetsröra. Undrar hur de kom på den maträtten. Måste ha varit ren finkänslighet. Verkligen en uppskattad smaksensation, ska jag lova.

Det är fint på IKEA. Jag vill bo där. Sova på en av dessa mjuka underbara nersmutsade sängar, sitta i de sprillans köken och framför allt - äta den gudomligt goda rätten Kycklingfilé med pommes frites och bearnessås, sån där god röra och en skål sallad. YUM. Det är jobbigt dock att gå in där för jag vill alltid ha en massa fina grejer, som tyg, klockor, förvaring och sånt man tror att man inte har hemma, vilket man redan har. Eller så köper man saker som inte får plats. Det händer nästan aldrig mig att jag går ut därifrån med något man behöver.

Mindless Self Indulgence – Shut Me Up - den är mys. Frågan är bara var den kommer ifrån. Känner igen det där pistolljudet. Fast som min kära syster sa, ganska obvious, att det antagligen finns med i varenda spel jorden runt. Men ändå känner jag igen det från någon annanstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0