bloglovin

För tillfället

      läser jag ännu en ny manga, lyssnar på Almost Alice-låtarna (från Alice In Wonderland) och dricker en hel del vatten. Jag har också varit duktig och ätit fyra lakritsgodisar utan att grimarsera för mycket och svalt dem med. Det var inte så farligt om man sköljde ner dem med vatten. Sen tror jag att jag kan ha råkat vrida backspegeln ur led på mopeden, men det tar vi imorgon.

Vill bara tipsa om en jättefin och underbart underhållande och inspirerande sida; MY MILK TOOF. Det går inte att undvika de små söta mjölktänderna, helt bedårande. Skulle ha lagt upp en bild på dem med, men tänkte att de kanske hon ville ha själv. Så ja, ni missar definitivt något om ni inte klickar er in där ;)


Ah jo just det - 3OH!3 är med och sjunger en låt i Almost Alice. Även All Time Low, Plain White T's och Owl City. Vilket sammanträffande, det är några av de artister jag faktiskt gillar. På minussidan hamnar dock Tokio Hotel (...). Min absoluta favoritlåt än så länge på det här albumet är nog Franz Ferdinand – The Lobster Quadrille, haha, den är faktiskt ganska bra och rolig ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0