bloglovin

Bokstegar och framtidsBONINGAR

Det är klart att vi ska åka till underbara London med familjen i slutet på maj! Åh så glad jag blir ;D
Vill gärna ta mig en titt på det stora biblioteket där, och en fotbollsmatch vore inte fy skam. Men nu blir det inget av det, säsongen är väl strax slut så jaa... Men ett snabbkik på biblioteket kanske vi hinner med ;) Verkar så mysigt juh.

Jag har börjat fantisera lite mer på min framtida boning. Jag hoppas på ett lagom stort rum med väggar fyllda av böcker av alla dessa slag, och det bästa av allt - En vacker snidad bokstege! XD haha jo men det verkar så mysigt, klättra upp på den, åka tre decimeter åt vänster för att nå min favoritbok och hussa ner igen. ÅH mitt hjärta dunkar fort nu ;) OwO
Ett inte för stort boning, jämfört med de flesta andra som vill ha sitt drömhus, utan ett litet mysigt ställe med mycket bra och smart förvaring, ett vindsloft som jag renoverat om till sovrum och pysselhörna och ett kök med köksö och fina barstolar. YUM.
Märkte ni en sak? Jag skrev inte att jag ville ha ett hus. Haha, klipsk som jag är. Nej, en övergiven omrenoverad fyr verkar mys, tänk bara att kunna åka runt runt i min lilla fyr på bokstegen :D Eller som mamma sa; att jag skulle bo i en kåta. Hahaha. Very funny. Bara för att man vill ha renar och bo i Norge måste man inte bo i en kåta.
Men det var mina drömmar så här långt; hoppas ingen kommer och tar iväg dem från mig. Då blir jag lite smått putt.

Idag har jag varit riktigt riktigt duktig!
Gick upp klockan nio utan att någon behövde väcka mig, tittade inte på TV medan jag åt frukost, startade datorn visserligen (men internet funkade i alla fall inte så det gjorde ju inget, och tro mig; om man inte har tillgång till internet blir inte vistelsen vid ens dator lång heller.), gick ut till Totel så fort jag var klar med morgonbekymmerna och stannade där ett skapligt tag för att vara jag.
Sedan klädde jag om till springkläder, men så fort jag kom ut började det regna. Det resluterade i att jag gick in och tittade på gamla goda Herkules med min syster. Inte ens halvvägs i filmen sprang jag ut i alla fall, hon fick sitta kvar själv, en sisodär 4 och en halv kilometer (sprang jag alltså). Ville inte springa mer eftersom jag hade en läskig maskin bakom mig. Huh.
Väl inne duschade jag och hann se slutet på filmen, åt en pannkaka och gick upp och virkade. Alldeles mitt egna initiativ. Snart är farmors Amineko klar, ett litet problem är bara att återigen är det orangea garnet slut. Gick åt fort det.
Lite scrapstäd blev det också av, väntar ihärdigt på paketet som kommer i morgon :)

JA det blev en hel del för er att läsa. Enjoy ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0