bloglovin

ÅHÅ ...

... nu har jag varit på Upsala Dansakademi, var riktigt kul ibland faktiskt. ÅNGRA ER! .... nevertheless I bet glasblåsningen var a lot more roligare T_T
Vi började med att vänta en halvtimma på ena eftersläntrare, sedan begav vi oss med han där ... Diaco till akademin då, gick fel först men ingen big deal. Väl där var det först timmarna innan lunch sån här breakdance, nej vad heter det? Aja sånt sak som man dansar häftigt till ;) Det var asskoj men svårt, tog ett tag innan min dåliga takt hann upp de andra ... Ska försöka hitta låten vi dansade till för det mesta, så att jag kan filma det och lägga upp det så alla kan se! HA. Never. Men kul var det.

Lunchen däremot var mindre populär. Inga kommentarer.

Sen blev det uppåt en våning och cha-cha-cha. BUH det var svårt. Extremt svårt. Utan taktkänsla och koordination så kommer man inte långt. Sensualla skulle vi vara med, det gick sådär XD haha

Hoppas vi får komp för bussresan hem också. Sköönt med ingen elevens val på fredag?. Haha.

En jättebra och jättefin låt: John Mayer – Say. Det går inte att beskriva hur bra den är :3 Take a look yourself, you won't regret it :)


Kommentarer
Postat av: patricia

haha xD jag kommer inte ihåg hur min skål ser ut D: xD Men jag vet inte när vi ska få dom!! För de skulle stå i en jävla ugn i ett dygn så öö jag vet inte!.. haha jepp alla var klara då!

2010-04-14 @ 23:13:52
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0