bloglovin

A little too late and waay to late

Idag är det slappardag, det kommer antagligen inte bli så mycket gjort ... Nevertheless är jag alldeles strax klar med lejonet, tänker vänta med bilder tills han/hon är helt klar ;) Jag gillar lejonet starkt, mitt första som var en riktig utmaning, visste inte hur jag skulle lösa det här med manen. Ingen mun blev det efter lite funderande, men den är så söt ändå juh :)En bild ni säkert sett förut, men nu får ni friska upp minnet ;) Fast nu ser den så mycket mer färdig ut.
Har bara kvar att virka svansen och den gamla vanliga halsduken, kanske en fin liten knapp som sista detalj. Får se hur det blir.

Igår försökte jag mig på att klä om ett påskägg. HUH så svårt, papperet ville inte alls sitta fint, och när jag väl skulle försöka sätta ihop de två halvorna var ju den ena delen för trång -.- Så jag gav upp och rev bort allt fint papper, vilket inte så oförutsägbart resulterade i att äggets fina motiv blev bortrivet. *Host*
Försök er gärna på det själva, men tänk på att inte ta ett för fint motiv på ägget. Och ha tålamod. 
Jag ville också göra påskkort. Men som vanligt är jag för sent ute och varför göra korten på påskafton, då har man ju ingen användning av dem. O.o Lite dumt av mig.  

John Williams – Harry's Wondrous World Den här är så mysig att lyssna på ;D Man blir så full av julstämning (men jaa XD) och magi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0